Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle amele yanığına can kurban
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21
Üye
Konu Sahibi
Böyle amele yanığına can kurban
Treable
Üye
bunlar ne ya. dövme olmadığı kesin de naıl yapmışlar. bilgi verirsen...
jewel_ma21
Üye
Konu Sahibi
kisilerle birebir iletisime gecemedim maalesef
FanaTürk
Üye
Vay ameleler vay! : Nasıl piştikleri çok açık... : Önce etlerine desen yapıştırmışlar; sonra da doğru inşaata... a:
:
irun
Üye
güzelmiş..
benim tahmininim güneşlenirken değilde, bronzlaştıktan sonra, bi madde sürerek bronz tenin rengini açmışlardır. 7ci resimde adamın elindeki şey gibi mesela..l:
onbak
Üye
helal olsun baba ben dün evdeki tüpü patlattım ama böle yanmadım komple yanıyodum şablonunu virseydiniz bi önden deneme yapardım
cllgr
Üye
güzel desenler ortaya çıkarmışlar,dövmeden iyidir en azından.umarım sağlığa zararlı bişey yapmamışlardır.
..::Riddick::..
Üye
vayy iyi fikir aslında yanmadan once bi kartondan sekill kesip koyalim barı vücüdumuza
..::Riddick::..
Üye
irun' Alıntı:
güzelmiş..
benim tahmininim güneşlenirken değilde, bronzlaştıktan sonra, bi madde sürerek bronz tenin rengini açmışlardır. 7ci resimde adamın elindeki şey gibi mesela..l:
adamın elindeki japon yapıstırıcı gemi yapıyo herif maketten
FanaTürk
Üye
Alıcaksın etiket kağıdı... Yazıcıdan şöyle güzel bir desen çıkaracaksın... Kesip, biçip, yapıştıracaksın vücuduna; yatacaksın güneşin altına... Sonra yapışkanı çıkartmak için davrandığında hatırlayacaksın erkek olduğunu... : Ve çok acı çekeceksin...