Böyle amele yanığına can kurban

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Böyle amele yanığına can kurban

Treable

Treable

Üye
bunlar ne ya. dövme olmadığı kesin de naıl yapmışlar. bilgi verirsen...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
kisilerle birebir iletisime gecemedim maalesef :D

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Vay ameleler vay! :ah: Nasıl piştikleri çok açık... :ehe: Önce etlerine desen yapıştırmışlar; sonra da doğru inşaata... :kop: :aglaa:

:ehe:

irun

irun

Üye
güzelmiş..:good:
benim tahmininim güneşlenirken değilde, bronzlaştıktan sonra, bi madde sürerek bronz tenin rengini açmışlardır. 7ci resimde adamın elindeki şey gibi mesela..:cooll:

onbak

onbak

Üye
helal olsun baba ben dün evdeki tüpü patlattım ama böle yanmadım komple yanıyodum şablonunu virseydiniz bi önden deneme yapardım :)

cllgr

cllgr

Üye
güzel desenler ortaya çıkarmışlar,dövmeden iyidir en azından.umarım sağlığa zararlı bişey yapmamışlardır.

..::Riddick::..

Üye
vayy iyi fikir aslında yanmadan once bi kartondan sekill kesip koyalim barı vücüdumuza :p

Üye
irun' Alıntı:
güzelmiş..:good:
benim tahmininim güneşlenirken değilde, bronzlaştıktan sonra, bi madde sürerek bronz tenin rengini açmışlardır. 7ci resimde adamın elindeki şey gibi mesela..:cooll:

adamın elindeki japon yapıstırıcı :good: gemi yapıyo herif maketten

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Alıcaksın etiket kağıdı... Yazıcıdan şöyle güzel bir desen çıkaracaksın... Kesip, biçip, yapıştıracaksın vücuduna; yatacaksın güneşin altına... Sonra yapışkanı çıkartmak için davrandığında hatırlayacaksın erkek olduğunu... :ehe: Ve çok acı çekeceksin... :kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ilginç ama güzel gibi sanki........:biggrin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...