Boy Sorunu Ciddi :(

Sponsorlu Bağlantılar

kralbenim38

Üye
    Konu Sahibi
Boy Sorunu Ciddi :(
Arkadaşlar herkesden yardımları bekliyorum sorunun ben lise 2 deyim boyum 157 felan arkadaslarım hep dalga geçiyorlar yeni tanıstıgım biri sen nasıl lise 2 ye gidiyorsun diyorlar bu da kalp kırıcı olabiliyor sizce boyumun uzaması için ne yapmalıyım

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kardesim genelde senin gibiler cok rahat sonradan boy atiyorlar.Hizlandirman icin daha cok spor yapaman gerek.Surekli sut urunleri tuketmrn gerek.Basket,voleybol gibi ziplamaya dayali sporlar yapman gerek.

by-pegasus

Üye
genetikte olabilir ama sonradan boyun çok hızlı uzar sıkıntı yapma

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bu arada 1.57 telas yapilacak bir boy degil emin ol.

messevim

messevim

Üye
kardeşim erkekler lise son sınıfa kadar ortalama boy atarlar. genellikle en çok boy attıkları dönem lise hayatıdır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi arkadas da senin gibiydi son sinifa gecti gozle gorulur fark oldu

Metin137

Metin137

Üye
ben de senin gibiydim lise 2 deyken sonra lise 2nin yaz tatilinde evde bol bol zıplayıp voleybol oynadım lise 3te 165 oldu gelecek sene lise 4teyim ve boy uzamam hala devam ediyor ve eminim daha da uzayacak bu arada kaç kilosun

время

время

Üye
1.57 boyun var ve daha lise 2ye gidiyorsun merak etme daha çok gençsin 20 yaşına kadar boyun daha çoook uzar. Sen süt ürünleri tüket arada zıpla falan zaten o zamanı gelince uzayacak. Bak benimde kilomla dalga geçiyorlar çok zayıfım diye ama ben artık takmıyorum. Sende de ne yapabilirim siparişle gelmiyoruz ya dünyaya ;) benim elimde değil de sonra kapat çenelerini

zombaka

zombaka

Üye
pek kısa sayılmassın ortalama

enterneoll

enterneoll

Üye
:D benim hiç boyla sıkıntım olmadı ben lise 2'ye giderken boyum 1.80'di :D

iOSait

iOSait

Üye
Arkadaşlar herkesden yardımları bekliyorum sorunun ben lise 2 deyim boyum 157 felan arkadaslarım hep dalga geçiyorlar yeni tanıstıgım biri sen nasıl lise 2 ye gidiyorsun diyorlar bu da kalp kırıcı olabiliyor sizce boyumun uzaması için ne yapmalıyım

bilader bende lise1e başlıcam boy 1.60 civarı maksimum 1.65 dir normal mi acaba ?

senin meseleye gelince bol süt iç yanlış anlama bazıları hangi dalga geçmek için sütünü içtinmi der ben ciddi diyorum hergün 2 bardak süt iç abur cubur varsa kes haftada 2-3 kere basket oyna bol bol protein al mesela yumurta et tavuk bunlar gerçekten protein kaynağıdır zaten tıka basa faydalı şeyler yersen boy uzar bol bol et dediğim gibi yap 1 ay kalmaz uzar :)

- - - Eklendi - - -

dicem tabi ama şuan ramazdayız

- - - Eklendi - - -

iftarda makineyi iyice zorla yani tabi zorla dediysem bol bol et

kralbenim38

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese çok ama çok teşekkür ederim sorunumla ilgilendinız . Beni rahatlattıniz

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Yani demek istedigimiz pek takilma ayrintilara,akisina birak ;)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Cok ugrasma yapabilecegin pek bir sey yok maalesef giderine birak.

SheFy

SheFy

Üye
lise 1 deyken boyum 1.52 ydi şimdi son sınıfa geçtim 1.73 boyum var. Hiç sporda yapmadığım halde. Ben uyumadan önce her gece 2-3 bardak süt içerdim, süt olmadığı zaman bi kâse yoğurt yerdim. Hala da yiyorum. Alışkanlık oldu bişey yiyemeden uyuyamıyorum. Ama şunu söyleyeyim. Boy uzamasında yoğurt veya süt önemli rol oynuyor.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
lise 1 deyken boyum 1.52 ydi şimdi son sınıfa geçtim 1.73 boyum var. Hiç sporda yapmadığım halde. Ben uyumadan önce her gece 2-3 bardak süt içerdim, süt olmadığı zaman bi kâse yoğurt yerdim. Hala da yiyorum. Alışkanlık oldu bişey yiyemeden uyuyamıyorum. Ama şunu söyleyeyim. Boy uzamasında yoğurt veya süt önemli rol oynuyor.

Dediğini uygula adamın +1

ka_za

ka_za

Üye
Senin gibiydim 170 im şimdi bitirdim bu yil liseyi

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bol bol süt iç hatta içine bal katarak iç ve basket oyna etkili olacaktır

Anil-D

Anil-D

Üye