Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Bu kernel hem cm11 de hem aosp lerde calısıyor mokee ye baktım google aosp rom dıyor. baktın olmadı ıse cm11 i atıp acıldıktan sonra bu kernelı at ok
Eyvallah aksam deniycem
bozdun yani niye modem sürücüsünü silersinki :)sadece şu üç kodu yaz olursa olur olmazsa bilemicem :)
Kod:
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1
mfastboot erase modemst2
@Metalci Melek beni yanlız bırakma yardımına ihtiyacım var gel buraya

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hacı arıyomda bulamadım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bunun içindeki dosyayı flaşla sonrada orjinali flaşla

Ekli dosyalar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi :)

jkr80

jkr80

Üye
Sen tut modem felan hepsini sifirla :) haci ben o kernel ile yaptım sende olmuyor. Bende anlmdm kernellere bakmak lazim stock ve 1033 icin calisan. Isteyim suan bakamiyorum xda da goz gezdir

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sen tut modem felan hepsini sifirla :) haci ben o kernel ile yaptım sende olmuyor. Bende anlmdm kernellere bakmak lazim stock ve 1033 icin calisan. Isteyim suan bakamiyorum xda da goz gezdir
bulamadım
hakana binin verdiği dosyayı daha önce buldum da işte nasıl yükleneceğini bulamadım sence nasıl bi kodla flashlanır
mfastboot.exe flash dosyaadı.bin denedim olmadı :/

jkr80

jkr80

Üye
bulamadım
hakana binin verdiği dosyayı daha önce buldum da işte nasıl yükleneceğini bulamadım sence nasıl bi kodla flashlanır
mfastboot.exe flash dosyaadı.bin denedim olmadı :/

Cihaz - persist klasörü nun icindeki wcns ile baslayan bin dosyasıni sendeki ile degistir.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Olumsuz çalışmıyo yine
:(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Orda bi dosya vardi adino oyle yapip ustune atmistim calismamisti :D
Simdi normal cikarip attim sorun cozuldu

Ohh be rahatladım sağolasin :tşk: :D

jkr80

jkr80

Üye
Hadi hayirli olsun :)

• Beğen

ArAgOr

Üye
hadi gözün aydın kardeşim sorun çözülmüş. Valla anlasam yardımcı olurdum ama nafile yazılanları teker teker okuyunca halini anladım... Sorunun çözüldü ona duva et

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
hadi gözün aydın kardeşim sorun çözülmüş. Valla anlasam yardımcı olurdum ama nafile yazılanları teker teker okuyunca halini anladım... Sorunun çözüldü ona duva et
Yok canım çözülemeyecek sorun yok da imkansız biraz zaman alıyo :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
@Metalci Melek abi onun bide bulutut dosyası var sanirim :D bulututda açılmıyo :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
oooo :D

Üst Alt