Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Sponsorlu Bağlantılar

ArAgOr

Üye
Yani iki hattanda aynı anda çağrı almasony wolkman portlanıyor bir bakabilirmisiniz adrese

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yani iki hattanda aynı anda çağrı almasony wolkman portlanıyor bir bakabilirmisiniz adrese
Geçen dediğinizi test ettim

Biriyle gorusme yaparken diğer hattan çağrı yaptığımda bip bip diye uyarı veriye ve konustuğunuzu beklemeye alıp onunla gorusmeye devam edebiliyosun .
Gec cevap verdim unutmuşum kusura bakma

ArAgOr

Üye
BEn neden diğer hattan çağrı aldığımda ulaşılamıyor diyor. Acaba yüklediğiniz romdan mı kaynaklanıyor. Demek CM de bu sorun çözüldü

UpOneTR

UpOneTR

Üye
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Orjinale dönsem mi ki o.O

ArAgOr

Üye
bakın yanlış anladınız. Aynı hattan gelen çağrı değil diğer hattan geldiği zaman ulaşılmıyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bakın yanlış anladınız. Aynı hattan gelen çağrı değil diğer hattan geldiği zaman ulaşılmıyor
İste dedim ya çaliyo hat banada sinyal geliyo o hatta geciş yapabiliyorum

ArAgOr

Üye
iki hattı aynı anda ara bakalım ne diyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bunları moto g klübünde yazın

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
otomatik olarak dönmeye çalıştım boot animasyonu geçemedi 1-2 dk bekledim :/o büyük dosyayı rardan çıkarmamışım sanırım ondanmış :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
töbe ya :D

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
kablosuz bozuldu
stok yükledim ardında işte recovery yükleyip mokee backup yükledim kablosuz çalışmıyo
geri stok yükledim ondada çalışmıyo kablosuz
@Metalci Melek yardım ayrdım ondan öncede philiz recoveryde bi bölümdeki bütün formatları yatpım format /system felan gibiformat /system
format /data
format /cache
format /fsg
format /firmare
format /persist
format /boot
format /modem
format /sbl1
format /sbl2
format /sbl3
format /tz
format /rm
format /about
format /logo
format none

bunların hepsini yaptım
sanırım kablosuz modemden kaynaklanıyo onu nasıl geri yüklücem ?=@Metalci Melek gel artık

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bozdun yani niye modem sürücüsünü silersinki :)sadece şu üç kodu yaz olursa olur olmazsa bilemicem :)
Kod:
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1
mfastboot erase modemst2

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bozdun yani niye modem sürücüsünü silersinki :)sadece şu üç kodu yaz olursa olur olmazsa bilemicem :)
Kod:
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1
mfastboot erase modemst2
Dun yazdim zaten bunlari duzelmedi

Yardım yardım

jkr80

jkr80

Üye
Hangisi ama :(
Mokee var suan

Bu kernel hem cm11 de hem aosp lerde calısıyor mokee ye baktım google aosp rom dıyor. baktın olmadı ıse cm11 i atıp acıldıktan sonra bu kernelı at ok

• Beğen

Üst Alt