Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
RİCA :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
4.3 :)

lazye

lazye

Üye
Acil yardım telefonun backup aldım renden kerneli flaşladım bootloader unlockta kaldı ama açık telefon çūnkū power ve ses kısma tuşuna basınca ekran görüntü alma sesi geliyor ne yapmam lazım beyaz ekranda kaldı ya yedek varda tepki vermiyor :(
@Metalci Melek
Rom xperience Cyanegeon

lazye

lazye

Üye
Sorun çözüldü bu konu hakkinda konu açmayı düşünüyorum çok ilginç bi olay geldi başıma allahtan backup almıştım yoksa uğraşıp duracaktım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
kernelin romla uyumlu olup olmadığına dikkat etmen iyi olur :)

lazye

lazye

Üye
kernelin romla uyumlu olup olmadığına dikkat etmen iyi olur :)
Onu nasıl anlicam ya bi turlu bisey anlamiyorum ingilizce hic yok ancak kelime kelime ceviriyorum o da ise yaramiyor :( cm tabanli bi kernel degil mi dual sim mevzusunuda çozemedim zaten gecen bi cift slm romu atim dedim ikide bir system fc hatası veriyor bide dual som yaziyor ya acayip sinirlendim anladım ki bizim telefonlar hikaye gpe çevirmeden olmuyor hepsi xt1032 göre çıkıyor zaten :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Onu nasıl anlicam ya bi turlu bisey anlamiyorum ingilizce hic yok ancak kelime kelime ceviriyorum o da ise yaramiyor :( cm tabanli bi kernel degil mi dual sim mevzusunuda çozemedim zaten gecen bi cift slm romu atim dedim ikide bir system fc hatası veriyor bide dual som yaziyor ya acayip sinirlendim anladım ki bizim telefonlar hikaye gpe çevirmeden olmuyor hepsi xt1032 göre çıkıyor zaten :)
öyle malesef :) keşke türkiyeyede teksim verselerdi uğraşmazdık

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bölgelere ayırmışlar samsugun bazı yerlerte snapdragon bazılarına exynos vermesi gibi birşey :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
ikisini beraber sunsa isteyen istediğini alsa daha iyi olur :)

harunanar245

Üye
cwm ye gecemıyotum komut yoq diyorumm yardım luten

kodu yazıyorum
mfastboot flash recovery recovery.img
entere basıyorum
no eror diyor ?

harunanar245

Üye
bak şimdi kodu yadım entırladım teleona bişi geldi altta sarı bısı sonra ses kısmaya sonra acmaya bastım ekrna beyaz ıngılızce yazılar geldı sonra konum yok dedıı sonra yeniden baslattım omadı yanı kılıdı actım cwm ye gecemıyorum

lazye

lazye

Üye
Cwm tekrar flaşla

harunanar245

Üye
nasıl flash lıcam ?

lazye

lazye

Üye
Bootloader kirdiktan sonra supersu ve cwm flaşla işlemleri var 1. Sayfada

harunanar245