Bişey sorcam stock 4.4.4 nasıl dönerim linkteki eski sürüm sanırım ?
Onu nasıl anlicam ya bi turlu bisey anlamiyorum ingilizce hic yok ancak kelime kelime ceviriyorum o da ise yaramiyorkernelin romla uyumlu olup olmadığına dikkat etmen iyi olur![]()
öyle malesefOnu nasıl anlicam ya bi turlu bisey anlamiyorum ingilizce hic yok ancak kelime kelime ceviriyorum o da ise yaramiyorcm tabanli bi kernel degil mi dual sim mevzusunuda çozemedim zaten gecen bi cift slm romu atim dedim ikide bir system fc hatası veriyor bide dual som yaziyor ya acayip sinirlendim anladım ki bizim telefonlar hikaye gpe çevirmeden olmuyor hepsi xt1032 göre çıkıyor zaten
![]()
Niye vermez anlamam ki hep uğraş uğraş nereye kadaröyle malesefkeşke türkiyeyede teksim verselerdi uğraşmazdık
Biliyorum bizimki asia modeli zaten ama saçma yanibölgelere ayırmışlar samsugun bazı yerlerte snapdragon bazılarına exynos vermesi gibi birşey![]()
Evet mantikli olanda bu aslinda iste neyse allahtan gpe çevirebiliyoruz oda olmasa napicaz bilmiyorumikisini beraber sunsa isteyen istediğini alsa daha iyi olur![]()
Ses açma+power tuşuna basılı tut 20 sn falan tel kapanacak sonra power tuşuna bas aç telicwm ye gecemıyotum komut yoq diyorumm yardım luten