Moto G Bootloader Unlock ve CWM Root nasıl yüklenir? ( Orjinal ROM'a dönme )

Sponsorlu Bağlantılar

cihanguler107

Üye
onu nasıl yapıcam ??
twpr denediğimde şunu yazıyor root is requried for this app

cihanguler107

Üye
hocam cmw yuklemeyı basardım ses kısma tusu ve ses acma tusuna basarak içine gırdım ınsatall zip dediğimde superuserı bulamıyorum yazmıyor daha onceden telefonun ıcıne atmıstım ama burada ne dıyecegım ?
bu arada recovery giriyorum orada yan yatan android işaretı var ve komut yok yazıyor???

lazye

lazye

Üye
komut yoktan çıkmak için ses açma ve güç tuşuna basılı tut telefonu kapatır ilk rootluyacaksın

bunu indir rarla çıkar fastboot klasörüne at. Adını recovery.img yap tabikide orda başka recovery.img dosyası varsa başka yere taşı kesin olur ... twrp flaşladıktan sonra gerisini anlatırım

cihanguler107

Üye
hocam kusura bakma yoruyorum senı ama zaten root yapmayı basaramadım bu rootu nasıl yapıcam ? kusura bakma acıklarsan sevınırım...

lazye

lazye

Üye
ilk recovery yapacaksın ondan sonra içinden rootlucan adım adım

cihanguler107

Üye
hocam dediğin dosyayı ındırıdm en son
OKAY .....
finshed. total time... yazdı sonra ses kısma tusuna bastım recovery nın ustune geldi sonra ses acma tusuna basarak içine girdım sonrasında kalıyorum ne yapmam lazım anlatabılır mısın tek tek???

lazye

lazye

Üye
teamwin yazısını gördün mü
öncelikle super user dosyasını tel hafızasına at sonra recoverye gir install sonra super user oku kaydır reboot system now de rootladın :D

cihanguler107

Üye
nerede yazacak o komut ekranında mı yoksa fastboot modunda mı ?

lazye

lazye

Üye
twrp flaşladın mı
@Metalci Melek rom flaşlamada 1. link ölü haberin olsun :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ordan indirdim 1hafta önce :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin linki at

lazye

lazye

Üye

lazye

lazye

Üye
Çalişmıyor bak :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sonra yenilerim linki :)

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
Şey dicem ya bu ekran videosu çekmek için hangi pro kullanıyorsun hepsi kasiyor bnde ya :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hiç ekran kaydı almadım

Üst Alt