Bombaaa : SYS-PRIVATE klasörlerine ulaşma - Programları SERTİFİKASIZ yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuzer381991

abuzer381991

Üye
    Konu Sahibi
Bombaaa : SYS-PRIVATE klasörlerine ulaşma - Programları SERTİFİKASIZ yükleme
Evet arkadaşlar telefondan hiçbirşekilde erişilemeyen sys ve private klasörlerine erişim başarıldı bu yöntemle aynı zamanda Sertifikalama İşlemi Tarih Oluyor :) dilediğiniz unsigned uygulamayı yükleyin.
C ve E de ki tüm klasörlere erişin (Sys - Private - System) ve bu klasörlerden istediğinizi silin istediğiniz kopyalayın.Artık özgürsünüz

1-Öncelikle

driver dosyasını pcnize kurun

2- Daha sonra bu linkteki programı indirip kurun

3- Daha sonrada aşağıda eklenti olarak verdiğim dosyaları indirin ve s60_3_0_app_trk_2_7.sisx programını telefonunuza kurun.Kurduktan sonra USB kablosuyla telefonunuzu bilgisayara PC Suite Modu seçeneğiyle bağlayın.Daha sonra TRK programını açın Bluetooth açılsın mı diye soracak hayır ı seçip settings ten connection kısmını USB olarak değiştirin ve Connect i tıklayın

şeklinde ekranı gördüğünüzde telefonda işlem tamamdır şimdi

4-PC sUite modundaki bağlantının port numarasını Aygıt yöneticisinden öğrenmemiz gerekiyor bunun için Bilgisayarım üzerinde sağ tıklayıp -Özellikler -Donanım sekmesini tıklayın ve Aygıt Yöneticisini tıklayın açılan pencerede Bağlantı Noktaları (COM ve LTP) yi tıklayın Orda telefon isminizi göreceksiniz mesela Nokia N73 USB (Com 3) gibi
Burdaki Com 3 önemli sizde COM 5 Com 6 gibi numarası değişebilir.

5- Aşağıdaki eklenti olarak verdiğim dosyaların içinde py--2.2.win32.exe adında bi program var bilgisayara yükleyin onu.Ve yine o dosyalar içinde
Script1 N80-N73-E65.py
Script2 N95 n82 n95 8gb.py
Diye 2 dosya var hangisi telefonunuza uyuyosa onu notepad ile açıp Ctrl-F yi tıklayıp ser = olarak arama yapın ser = -.-(2) şeklindeki satırı bulduktan sonra -(2) yi port no nuzun bi eksiği olarak değiştirin Mesela COM (5) ise -(4) olarak değiştirin ve kaydedin.Ondan sonra tıklayın ve bekleyin.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Candidate!!!!!!!!!!!!!!!!!! şeklinde bi satır göründüğünde işlem tamamdır.

Artık istediğiniz klasöre ulaşabilir üzerinde ve içeriğinde değişiklik yapabilir.Uygulamaları sertifikalandırmadan yükleyebilirsiniz hem de istediğiniz Dosya programıyla... (yorumlar gelsin bakem)

Ekli dosyalar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Anlatım Ve Paylaşım Için Saolasın Kardeş :good:
:maxicep:

abuzer381991

abuzer381991

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşım yardımcı olabildiysek ne mutlu bana...yapmak biraz uzun sürüyor fakat çözüm kesin:oke:

--------------- Ekleme ---------------

çok özür Diliyorum Arkadaşlar Konunun Benden önce Açıldığını Farkatmemiştim Site Yöneticileri Açtığım Konuyu Kapatırsa Sevinirim...

xkadir61

xkadir61

Üye
teşekkürler bu bilgiler benim ilgi alanıma giriyor hemen deneyecem.

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Profesyoneller için
Ama yinede güzel

Ben denemeye pek cesaret etmeyeceğim
ama yapılabilecek faydalı bi olay

toprakumit

toprakumit

Üye
Vay eywallah arkadaşım... Hemen denemem lazım ;)

osezer10

osezer10

Üye
Güzel Anlatım teşekkür ederim

alemburda

alemburda

Üye
ok Saol Ileride Işime Yarar Ama şuan Degil Hele Ki Söz Konusu Uzantı Sısx Ise Malesef Elimdeki Tel. şuan Için Desteklemiyor. !

orcusss

orcusss

Üye
kardeş teşekkürler ama -.-(2) bir dosya yok onun yerine ******.******(5) war anlıcağın buyüzden hiçbişey yapamıyoruz
istersen bide bunun çaresine bak olurmu
saygılar

wanted123

Üye
''Diye 2 dosya var hangisi telefonunuza uyuyosa onu notepad ile açıp Ctrl-F yi tıklayıp ser = olarak arama yapın ser = -.-(2) şeklindeki satırı bulduktan sonra -(2) yi port no nuzun bi eksiği olarak değiştirin Mesela COM (5) ise -(4) olarak değiştirin ve kaydedin.Ondan sonra tıklayın ve bekleyin.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Candidate!!!!!!!!!!!!!!!!!! şeklinde bi satır göründüğünde işlem tamamdır.'' demiss
n bende ki satırda su sekilde ''ser = ******.******(2) # COM 16'' bi satır var bende com 17 idi 16 yaptım kaydettim dos ekranı geldi yaklasık 5 dakkika bekledim ne kadar bekleyecektim acep hic birsey olmadı oylece kaldı nerde yanliş yaptık acaba sanada banada kolay gelsin

abuzer381991

abuzer381991

Üye
    Konu Sahibi
''Diye 2 dosya var hangisi telefonunuza uyuyosa onu notepad ile açıp Ctrl-F yi tıklayıp ser = olarak arama yapın ser = -.-(2) şeklindeki satırı bulduktan sonra -(2) yi port no nuzun bi eksiği olarak değiştirin Mesela COM (5) ise -(4) olarak değiştirin ve kaydedin.Ondan sonra tıklayın ve bekleyin.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Candidate!!!!!!!!!!!!!!!!!! şeklinde bi satır göründüğünde işlem tamamdır.'' demiss
n bende ki satırda su sekilde ''ser = -.-(2) # COM 16'' bi satır var bende com 17 idi 16 yaptım kaydettim dos ekranı geldi yaklasık 5 dakkika bekledim ne kadar bekleyecektim acep hic birsey olmadı oylece kaldı nerde yanliş yaptık acaba sanada banada kolay gelsin

17 diye yazıpta 16 ya çevirisen olmaz arkadaşım bir daha denemende fayda görüyorum ancak deneyen bazı arkadaşlardada com 17 olduğunu 16 yaptığında değişmediğini söylediler bende böyle bir sorun olmamıştı fakat dediğim gibi bir daha denemende fayda görüyorum bir yerde gözden kaçırdığın bir şey olabilir...Çünkü çoğu arkadaş bu işi başardılar:oke:

can-can-40

Üye
benımkınde ''''ser = ******.******(5) # I have COM6'''' boyle bısey cıkıyor nereye ne yazıyım
ben ''''ser = ******.******(5) # COM14 '''' yaptımbenım telınkı COM15 verdıgı ıcın 1 dusurup oyle yazıyom kaydet dıyom kaydedıp cıkıyor hıc bısey olmuyor ve her seyı dogru yaptım en az 20 kere denedım

yusuf70

Üye
arkadaşlar bende dos ekranı çıkmadı bende mesela com4 diye çıktı n95 in bilgisyara bağlandığı yer şimdi ben satırda çıkan yeri böyle yaptım Includes timeout for the reading of ****** port (3) ama dos ekranı gelmedi yanlışmı yaptım acaba.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
inşallah patlamadan yetişmiştiriz:ehe

yusuf70

Üye
ya bide bombaaaa demezlermi yapan sanırım yok ben yaptım arkadaşlar oldu diyen görmedim mod arkadaşlar bu gibi konuları kendileri deneyip yanlışsa kaldırmaları lazım forum kirliliğinden başka bişi değil hemde boşa vakit harcamak yazık millete..

kazzem

Üye
Arkadaşım denedik ama olmuyor deneyen ve beceren arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar. Birde verdiğin PY uzantılı dosyalar içerisinde ctrl+f e basıp ser = diye arattırdığımızda karşımıza
# This is the port minus 1. If you have COM4, then use -(3)
ser = -.-(2) # I have COM6
bu çıkıyor benim pc de n73 telefonum com(3) olarak görünüyor şimdi bana detaylı söylermisin nereye ne yazacağımı?

khytr89

khytr89

Üye
kardeş n91 için videolu anlatım linki varsa lütfen paylaş.Şu en üstteki -maxicep farkıyla sertifika sorununu çözün- konusundan hiç bişey anlamadım.senin yöntem kolay gibi ama kimse yapamadığından bende uğraşmak istemiyorum.videolu anlatım olursa yapıcam ama.

wanted123

Üye
arkadaslar ben yaptım oldu com 3 veya sizde kacsa onu bir eksiltim ****** ****** (2) yazan yere yere yazıyoruz yani com 5 se ****** ****** (4) yapıyoruz

hasanhsb

Üye
kaerdeş tamam oluyor fakat sys ve private doslarının içine hiç bie şey kopyalayamıyorum lütfen yardım et

--------------- Ekleme ---------------

kaerdeş tamam oluyor fakat sys ve private doslarının içine hiç bie şey kopyalayamıyorum lütfen yardım et bekliyom

cezbialem

Üye
şahane,yorum mükemmel ne diyebilirim ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt