bomba :) programsız internetten video kaydetmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lider

Üye
    Konu Sahibi
bomba :) programsız internetten video kaydetmek
arkadaşlar geçmiş günlerde sorunlarıma pek cevap alamadım ama ben yinede paylaşmak istiyorum. belgi bileniniz vardır ama ben çok güzel bi özellik olduğunu düşünüyorum.
yapacağınız tek şey telefonun internetine dailymotion yazıp oradan videolara girmek tıkladığınız an indirmeye başlıyor bence olağanüstü bişey:)) videolar çok kaliteli belirtmek istiyorum
ayrıca youtube de arama kısmına hd yazıp arasanız inanılmaz görüntü içeren videolarla karşılaşacaksınız
yalnız ufak bi problem wifi ile girerseniz başarı elde dersiniz
şimdi teşekkürlere başlayabilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: kenzo1907 ve TozteL

TozteL

Üye
arkadaşlar geçmiş günlerde sorunlarıma pek cevap alamadım ama ben yinede paylaşmak istiyorum. belgi bileniniz vardır ama ben çok güzel bi özellik olduğunu düşünüyorum.
yapacağınız tek şey telefonun internetine dailymotion yazıp oradan videolara girmek tıkladığınız an indirmeye başlıyor bence olağanüstü bişey:)) videolar çok kaliteli belirtmek istiyorum
ayrıca youtube de arama kısmına hd yazıp arasanız inanılmaz görüntü içeren videolarla karşılaşacaksınız

arkadaşım buldukların çok süper ama bende dailymotion açılmıyor:vur:vur sayfa içeriği çok büyük diyor:off::off:

lider

Üye
    Konu Sahibi
o kadar gösterilmiş haber bir kişi yorum yazmış tşk arkadaşım sorununa gelince walla benimki giriyor ne bilim bütün hafızayı karta yönlendir sonra açık uygulama kalmasın birde ayarlar+ uygulamalar+ internet+ gir önbelleği temizle bişeyler yap işte :) girmesi lazım

TozteL

Üye
o kadar gösterilmiş haber bir kişi yorum yazmış tşk arkadaşım sorununa gelince walla benimki giriyor ne bilim bütün hafızayı karta yönlendir sonra açık uygulama kalmasın birde ayarlar+ uygulamalar+ internet+ gir önbelleği temizle bişeyler yap işte :) girmesi lazım

dostum oldu valla :))) helal olsun nezamandır böyle bi video indirme biçimi arıyordum bu telefonda sonunda buldum.artık bu telefonda hiçbir eksiğim kalmadı. çok saol..:heyo::heyo:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş sana nekadar tşk etsem az ne bulsam indiriyorum netten :)))

lider

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum wave kardeşliği :) güle güle kullan

gö_kay

Üye
Nasıl indiriyor yani tam olarak kavrayamadım.Videoyu başlatıncamı indiryor ??

mrlonely718

Üye
teşekkürler

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
mezq2

mezq2

Üye
dailydeki videoları tele indiriyor otomatik zaten, fakat orada da her video bulunmuyor. Yine de populer videolar var.

tuncer303

Üye
avradın para gidiyor yapmayın gabbe çocugu ana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt