BOMBA Google Playstore Açığı

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
şimdi para veriyon zaten yönteme iade alsanda :D

ikincisi bu anca internette bulamayacağın oyun ve uygulamalarda işe yarar, bazılarını nette bulamıyorsun çünkü kullanan kişi çok az oluyor, popüler olmuyor.
 


sebo7

sebo7

Üye
yöntem güzel ama nasıl olacak anlamadım :D
 
PriZm

PriZm

Üye
Günümüzdeki çoğu oyun - uygulama google play lisans kontrolü yaptığından bu yöntem işe yaramaz. Lucky patcher ile belki fakelenebilir.

Bazı uygulamaların ise kendi serverlarına bağlanan lisans yöntemi var, onlar kırılmıyor bile.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Öncelikle Admin konuyu nereye açıcağımı bilemedim,yanlış yerdeyse doğru yere taşıyın lütfen.Açık şöyle arkadaşlar,Ben keşfettim,uzun zaman önce artık açıkliyim dedim,google yazdım açığınız var diye dönmediler.Önce bir playstore kartı satın alıyorsunuz,kredi kartıyla denemeyin,sonra farkına varıp tahsil edebilirler hesabınızdan.Playstore kartları 25-50lira kartın kodunu hesabınıza gireceksiniz hesabanızda 25-50lira para oldu diyelim bununla istediğiniz oyunu uygulamaları alın,sonra önceden telinize kurduğunuz apk çıkarıcıyla veya sd maidle satın aldığınız uygulama ve oyunların apklarını çıkarın varsa şayet oyunların obb dosyalarınıda yedekleyin sonra aldığınız şeyleri kaldırın silin para iadesinin geri yapıldığını göreceksiniz ama bunu bir kaç saat içinde yapın süre sınırı var iade ettiniz paranız geri geldi diyelim sonra çıkardığınız apkları kurun varsa obb yedeklediğiniz obbleride obb klasorune atin bedava beleş oyunun tadını çıkarın Playstoreyi Aldatmış olduk yaniii Bilmem anlatabildimmi biraz karışık oldu ama anlarsınız . 25-50 liraya bu yöntemle sınırsız indirme yapabilirsiniz ,al sat beleş geri al misali :)
Pek açık sayılmaz. Bunu biliyorlar zaten. Playstore'da yapılan satın alımlarının başlıca faydası güncellemedir. Siz apk'yı her yerden bulabilirsiniz. Google bunu biliyor. Fakat güncellemeyi yapamazsınız.
 
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1
aarslqnn

aarslqnn

Üye
Ama İnterneti açınca yeniden lisans kontrolü yapmaz mı ?

SM-G935F cihazımdan Maxicep Mobil v8 kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt