İndir de sonra data klasörüne gir orada oyun kenıne ozel bı klasör olusturmustur, sd dosylarını oraya atOyunun apk sını indirdim Mali olan sd dosyasını da indirdim. apk yı kurdum. sonraSdcard/android/data ya dosyalarınnı attım Oyun açılırken download yazısı çıkıyor. ne yapmalıyım?
Atma root kardeş, Ram yetersız kalıyordur atar. Sen task killer ile kill yap gırmeden yada memory boooster ile hafızayı bosalt öyle gir oyunaÖncelikle çok teşekkürler paylaşim için.Sony experia ray da çalişti ama oyundan atiyor atana kadar da oynuyorum.Bunu telefonun yetersizliginden kaynaklaniyor herhalde.Yada sizin bildiginiz başka bir sorun olabilirmi.Telefon rootsuzdur.Telefonu rootlamaliyimmi?
arkadaşlar ben googleplaydan indirdim oynadım hatta ideos x5 te hic kasmıyo ama ne hikmetse internetsiz açılmıyo oyunu açıom internet istiyo bide 0mb bisi yazıyo girmiyo neden acaba
kardeş bnde indirdim s3e 1.56yı oyunu kurdum ama kopyala olayını anlamadım pek.şurdaki dosyayı al şuraya kopyala diye tarif edebilirmisin sana zahmt
kardeş galaxy s3'e mali dosyasını indirdim.apkyi kurdum.sd dosyalarını oyunun oluşturduğu dosyaya attım doc ve apk dosyalarının yanında ama orjinalle hileli dosya nasıl değiştirilecek sana zahmet admin sıkıntı bastı valla

Telefonum Vodafone SmartII oyun uyumlu diyor apkyı kuruyorum açıyorken 'işlem durduruldu zorla kapat düğmesi' çıkıyor napabilirim bu oyunu oynamayı çok istiyorum
bi eksiklik var ama ayıkamıyom.indirdiğim dosyalarmı yanlış 3 tane mali dosyası 600mb'lık onları yapıştırıyom bn part 1-2-3 olan dosyaları. galaxy s3'e.bu apk dosyası felan yapıştırılmıyo demi
(
)oyunun sd dosyasının olduğu klasörü bulamadım yine kardeş yabi eksiklik var ama ayıkamıyom.indirdiğim dosyalarmı yanlış 3 tane mali dosyası 600mb'lık onları yapıştırıyom bn part 1-2-3 olan dosyaları. galaxy s3'e.bu apk dosyası felan yapıştırılmıyo demi
(
- - - Eklendi - - -
oldu kardeş sonunda ovvv)
tebrıkler