ya arkkadaslar ben yükledim galaxy s3 e dataarı da indirdim actım biraz oynadım ama doc dosyasını yükledikten sonra paralar geldi eyw da ama grafikler düşü ya kötü görünüyor pek ii değil yani anlıyacağınız ne yapmam lazım _?__
bu arada indiriğim apk V.1.0.30 yardımınıza ihityacım warrr
google playden indirdim ben sonra wifi ile çektim 200-300 mb anca çekti ortalama 15 dk falan sürdü şimdi android/data ya bakıyorum r3_row klasörü 5 mb bi kere çok az veri çekti bu birincisi klasör 5 mb buda ikincisi neden böyle oldu acaba? garibime gitti nedir bu işin aslı acaba 2 gb falan çekse 15 dakkada bitmezdi çoğu 6 mblık dosyaları çekip durdu zaten. Burda payaşımda mali cihazlar için verilen rardan çıkarttığın zaman 3.8 gb lık veri var.
Hilesiz 15. Seviye 200bin kusur para 3 araba 93 altin kazandim
Cok guzel ilerliyor
Not
Arac servisde iken beklememek icin tlfnun saatini ileriye alin beklemskden kurtulun-)
Hilesiz 15. Seviye 200bin kusur para 3 araba 93 altin kazandim
Cok guzel ilerliyor
Not
Arac servisde iken beklememek icin tlfnun saatini ileriye alin beklemskden kurtulun-)
arkadaşlar ben googleplaydan indirdim oynadım hatta ideos x5 te hic kasmıyo ama ne hikmetse internetsiz açılmıyo oyunu açıom internet istiyo bide 0mb bisi yazıyo girmiyo neden acaba
Ya arkadaşlar youtubdaki gameplay videolarında oyun biraz daha değişik ve güzel.İlk açılışta intro var kalibrasyon ayarı gibi gibi var.Benimkinde intro yok direk menüye geliyor.Sizde nasıl.?Benim yüklediğim rip heralde.Boyutu 1gb benim attığım data.