rica ederim,yeng alternatif linkler konuya eklenmi$tir...PowerVR için turbobit bekliyorum- - - Eklendi - - -Tamamdır rapidden çekmeye başladım. Çok teşekkürler
sonunda karde$im çali$tirdin.Bu arada rica ederimWonder da sonunda çalıştırabildim.Hiç kasma yok.Teşekkürler
hangi apk'yi yükledin?hangi sd dosyayi attin?xperia s e yüklüyorum apkyi sdcard/android/data ya atıyorum dosyaları atıyorum 571mb indirmek istiyor indiriyorum ilk giriyor sonra mlesef oyun durduruldu hatası alıyorum
wonder'da siyah ekran hatası yok.kardeş tekrar rahatsız ettim kusura bakma.Ya benimde tel wonderda sende siyah ekran sorunu var mı?siyah ekran sorunu olmayan apkyı indirdim sorun düzeldmedi.niye böyle?
data dosyasını indirdim oyunu yükledim ama datada klasör yok. ortaya atıyorum dataya olmuyor indirme istiyor. lütfen acil yardım edin
- - - Eklendi - - -
siyah ekran yazmayanı indirdim ve mali 400 olanı
neyi yapamadın yavkardeş para hilesi olmadı yav![]()

offline apk ile 3g ile çek süper çalıştırıyo hiç kasma yokxperia s e yüklüyorum apkyi sdcard/android/data ya atıyorum dosyaları atıyorum 571mb indirmek istiyor indiriyorum ilk giriyor sonra mlesef oyun durduruldu hatası alıyorum
Sağol kardeşim,teşekkürler Allah razı olsun

Rica ederim kardeşim,beğendiğinize sevindimteşekkürler deneyelim bakalım ayrıca işlemciler konusu da çok başarılı olmuş![]()