Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

apakalin

Üye
Az evvel pc de oynamıştım.Pc versiyonunda bir dünya sıkıntı var.Tam olmadı derken android versiyonunu burdan gördüm.indirdim kurdum oynuyorum teşekkürler.

Bu arada sd yi wifi ile indirdim.samsung galaxy gt- p1000

furcin

furcin

Üye
süpersin çok teşekkürler mali li tabletimde test edeceğim :D

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
birisi şunun oynanış videosunu paylaşabilirmi

oqlahoma

Üye
x5 te sorunsuz

kandan

Üye
Htc One x denedim çok iyi. Oynadığım en iyi yarış oyunu sensör olmadan yarışmak harika bu arada :)

KARAKARTAL1997

Üye
offline apk indirdim, Sd dosyasını Sd kart Android Dataya kopyaladım fakat oyunu actıgımda hala 1960 MB indirme istiyor neden? Telefonum Galaxy Wonder Rootsuz( zaten pek anlamıyorum)... Yardımcı olsun biri lütfen

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Tegra 3 grafik mod linkleri uçmuş.yenileyebilirmisiniz acaba?
tamam yeniliyeceğim

- - - Eklendi - - -

Siz hangi apk yı yüklediniz? Sd datayı wifiden mi indirdiniz yoksa burdan mı? Burdan indirdiyseniz nereye attınız datayı?
Edit: Adreno sd data linkleri ölmüş.Rapidshare veya mediafire a upload edebilir misiniz?
burdaki offline apk'yi kurdum,sd datayı burdan indirdim,dizin aynı yere atıım.telefon hafızamı hafiza kartı ile yer değiştirdim...
inşallah bugün yenileyeceğim

- - - Eklendi - - -

süpersin çok teşekkürler mali li tabletimde test edeceğim :D
rica ederim...

- - - Eklendi - - -

Az evvel pc de oynamıştım.Pc versiyonunda bir dünya sıkıntı var.Tam olmadı derken android versiyonunu burdan gördüm.indirdim kurdum oynuyorum teşekkürler.

Bu arada sd yi wifi ile indirdim.samsung galaxy gt- p1000
rica ederim...

Eddiedz

Üye
linkler olmus sanirim tegra 3 icin lazim htc one x'e yukledim ve araci siyah gosteriyor ve yaris esnasinda heryer karanlik yol gozukmuyor yardim lutfen
tesekkurler.

sergen123

Üye
Hocam adreno linkleride ölmüş düzeltebilirmiyiz ? Turbobit olursa sevinirim, Bide xperia arc s de deniyen varmı ?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hocam adreno linkleride ölmüş düzeltebilirmiyiz ? Turbobit olursa sevinirim, Bide xperia arc s de deniyen varmı ?
tamam kardeşim şimdi ekliyorum...

- - - Eklendi - - -

linkler olmus sanirim tegra 3 icin lazim htc one x'e yukledim ve araci siyah gosteriyor ve yaris esnasinda heryer karanlik yol gozukmuyor yardim lutfen
tesekkurler.
rica ederim...dur şu linkleri düzelteyim ondan sonra sorununu hallederim:)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sd dosyayı indirenler biraz beklesin ....
LİNKLERİ YENİLİYORUM....

mikaila

Üye
HTC ONE V yi ekleyebilirsiniz

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Atrix kurdum sorunsuz çalişiyor kuramayan warsa atrixe yardimci olabilirim

togo159

Üye
hangi apk yı kurdunz

Eddiedz

Üye
linkleri yeniledigin icin tesekkur ederim bu arada siyah ekran icin apkyi indirdim yine olmadi simdi tegra 3 apkyi deneyecem umarim o olur

PriZm

PriZm

Üye
anlaşılan pc dekiyle alakası yok tamamen farkı bari most wanted 2 deselermiş
2005 yılında çıkan most wanted'dan bahsetmiyorsun değilmi?

2012 de Android-iOS sürümü ile beraber yeni PC sürümü çıktı da ondan :)

Üst Alt