rica ederim,siz sagolun...çok çok sağol hocam. oyun güzel vede ideos x5 de çok ufak kasma ile oynatıyor. anlaşılmıyor bile kastıgı. eline sağlık.
rica ederim,siz sagolun...çok çok sağol hocam. oyun güzel vede ideos x5 de çok ufak kasma ile oynatıyor. anlaşılmıyor bile kastıgı. eline sağlık.
tamam arkada$im,alternatif ekleyecegim.Tegra APK için mirror ekleyebilir misiniz arkadaşlar? UL ve Premium daki linkler uçmuş, Turbobit de izin vermiyor. Mediafire'a yükleyebilir misiniz?
karde$im neyini kuramadin?Sorunun neyse yardimci olayimya kuramadım oyunu yardımcı olurmusunuz Tegra kullanıcıları
karde$im neyini kuramadin?Sorunun neyse yardimci olayimya kuramadım oyunu yardımcı olurmusunuz Tegra kullanıcıları
karde$im senin telefonun hangisi?wifi ile indiremiyorum bi türlü sürekli takılıyor ya 18 mb da kalıyor ya 52 mb da.ama oyun müthiş paylaşıma zaten laf yok.süper sunum..
bence çali$maz,çünkü tegraya özel bir apk,ama sen yinede bi dene.Onu da denerim. Bir de tegra 3 ü Galaxy s powerVr dosyalarıyla çalıştırabilirmiyim ki?
arkada$im sen ne yaptin! Obb içine atmayacaksin,android/data klasörün içine atacaksin. Ondan sonra offline apk yi kuracaksindosyayı android ob nin içine attım bundan sonra ne yapıcam
offile apk ne yawbence çali$maz,çünkü tegraya özel bir apk,ama sen yinede bi dene.
- - - Eklendi - - -
arkada$im sen ne yaptin! Obb içine atmayacaksin,android/data klasörün içine atacaksin. Ondan sonra offline apk yi kuracaksin
karde$im hangi apk yükledin?
- - - Eklendi - - -
wonder'da hiç kasmiyor,kaymak gibi oyun...
rica ederim,siz sagolun...
- - - Eklendi - - -
rica ederim,siz sagolun...
- - - Eklendi - - -
tamam arkada$im,alternatif ekleyecegim.
- - - Eklendi - - -
karde$im neyini kuramadin?Sorunun neyse yardimci olayim
- - - Eklendi - - -
karde$im neyini kuramadin?Sorunun neyse yardimci olayim
- - - Eklendi - - -
karde$im senin telefonun hangisi?