Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Jaunus

Üye
Yüzde yüz offline version ve grafik sorunsuzdur...Bu apkyı kurunca oyuna girerken dahi internete ihtiyacınız olmayacak...Bütün herşeyi silin (sd ve apkyı) verdiğim apkyı kurun ve sd dosyasını wifi ile indirin sorunsuz internetsiz oynayın...

ufuk256

Üye
Emeğine sağlık kardeşim ama göze alamam hazır sorunsuz oyun :-D

Jaunus

Üye
Emeğine sağlık kardeşim ama göze alamam hazır sorunsuz oyun :-D

Benim açımdanda aslında sıkıntı yoktu dahili internet paketimde vardı ama telinde interneti olmayanlar için büyük bir artı ayrıca bu versiyonda grafikler daha iyi gibime geldi ama yanılıyor olabilirim.Bu apknın daha smooth bir versiyon olduğu söyleniyor

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Yüzde yüz offline version ve grafik sorunsuzdur...Bu apkyı kurunca oyuna girerken dahi internete ihtiyacınız olmayacak...Bütün herşeyi silin (sd ve apkyı) verdiğim apkyı kurun ve sd dosyasını wifi ile indirin sorunsuz internetsiz oynayın...
jaunus bu apk eqer calisiyorsa konuya ekleyeceqim

Jaunus

Üye
jaunus bu apk eqer calisiyorsa konuya ekleyeceqim
Hocam yaklaşık 1 saattir oynuyorum ve defalarca oyuna internetsiz girdim çıktım herhangi bir sorun yok ama diğer sd dosyalarının kesinlikle kullanılmaması gerekiyor bu apknın sd dosyası olmalı...lucky patchera gerekde kalmıyor ayrıca

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yaklaşık 1 saattir oynuyorum ve defalarca oyuna internetsiz girdim çıktım herhangi bir sorun yok ama diğer sd dosyalarının kesinlikle kullanılmaması gerekiyor bu apknın sd dosyası olmalı...lucky patchera gerekde kalmıyor ayrıca
suan elinde sd dosyasi varmi?

Jaunus

Üye
suan elinde sd dosyasi varmi?
var evet ama sd dosyasını upload etmek ölüm:) sd dosyasını bence upload etmeyelim çünkü bendeki sd dosyası s2 dışında kimseye uymaz herkesin kendi cihazına göre indirmesi daha doğru olur bence

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
var evet ama sd dosyasını upload etmek ölüm:) sd dosyasını bence upload etmeyelim çünkü bendeki sd dosyası s2 dışında kimseye uymaz herkesin kendi cihazına göre indirmesi daha doğru olur bence
:)Yarin insallah konuya sd dosyalari eklemeye cali$acaqim

Jaunus

Üye
Tamamdır eyvallah..Saat geç oldu sabah iş var yoksa upload ederdim..Hayırlı geceler herkese

cagamagic

Üye
galaxy s3 jelly bean'li,rootsuz,offline,wifi çektim,kasma yok oyunda,grafiklerin bu kadar müthiş oldugunu bilmiyodum on numara,

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

cagamagic

Üye
evet offline oynuyorum s3 kullananlara tavsiyem wifiden cekmeleri 500 mblik veri inecek,telfda 2 gblık yer kaplıyor,,,

Cihan Unlu

Üye
offline apk ceektim dataya wifi ile cektim sorunsuz

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Konu içeriği güncellendi,
powervr-adreno sd dosyaları,offline apk ve siyah ekran hatası olmayan apk eklenmiştir..
iyi oyunlar...:oke:

- - - Eklendi - - -

Para Hilesi Eklenmiştir....
İyi oyunlar...

Whispeя

Whispeя

Üye
Huawei Ideos X5'te 0 Kasmayla Oynuyorum Sizin Galaxy S3 lerde Nasıl Kasıyor Anlayamadım Açıkçası :) Test Edilen Telefonlara Koyabilirsin Ideos X5

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Huawei Ideos X5'te 0 Kasmayla Oynuyorum Sizin Galaxy S3 lerde Nasıl Kasıyor Anlayamadım Açıkçası :) Test Edilen Telefonlara Koyabilirsin Ideos X5
s3 kasma masma yok o eski apk'den kaynaklanıyordu....şimdi yenisi ile değiştirdim
hemen telefonun resmini koyuyorum..
İyi sabahlar

- - - Eklendi - - -

paylasım ıcı ntesekkurler sımdı sd dosyaları ındrmeye basldım umarım cok kasmaz xperia u da
Rica ederim :)

Üst Alt