Emeğine sağlık kardeşim ama göze alamam hazır sorunsuz oyun :-D
jaunus bu apk eqer calisiyorsa konuya ekleyeceqimYüzde yüz offline version ve grafik sorunsuzdur...Bu apkyı kurunca oyuna girerken dahi internete ihtiyacınız olmayacak...Bütün herşeyi silin (sd ve apkyı) verdiğim apkyı kurun ve sd dosyasını wifi ile indirin sorunsuz internetsiz oynayın...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan indiriyorum çalışırsa haber veririm.jaunus bu apk eqer calisiyorsa konuya ekleyeceqim
Hocam yaklaşık 1 saattir oynuyorum ve defalarca oyuna internetsiz girdim çıktım herhangi bir sorun yok ama diğer sd dosyalarının kesinlikle kullanılmaması gerekiyor bu apknın sd dosyası olmalı...lucky patchera gerekde kalmıyor ayrıcajaunus bu apk eqer calisiyorsa konuya ekleyeceqim
suan elinde sd dosyasi varmi?Hocam yaklaşık 1 saattir oynuyorum ve defalarca oyuna internetsiz girdim çıktım herhangi bir sorun yok ama diğer sd dosyalarının kesinlikle kullanılmaması gerekiyor bu apknın sd dosyası olmalı...lucky patchera gerekde kalmıyor ayrıca
var evet ama sd dosyasını upload etmek ölümsuan elinde sd dosyasi varmi?
sd dosyasını bence upload etmeyelim çünkü bendeki sd dosyası s2 dışında kimseye uymaz herkesin kendi cihazına göre indirmesi daha doğru olur bencevar evet ama sd dosyasını upload etmek ölümsd dosyasını bence upload etmeyelim çünkü bendeki sd dosyası s2 dışında kimseye uymaz herkesin kendi cihazına göre indirmesi daha doğru olur bence
Yarin insallah konuya sd dosyalari eklemeye cali$acaqimsagoj jaunus,Size de hayirli gecelerTamamdır eyvallah..Saat geç oldu sabah iş var yoksa upload ederdim..Hayırlı geceler herkese
oyunu begendiqinize sevindimOffline apk calisiyor mu?galaxy s3 jelly bean'li,rootsuz,offline,wifi çektim,kasma yok oyunda,grafiklerin bu kadar müthiş oldugunu bilmiyodum on numara,
bende çalışmadıoyunu begendiqinize sevindimOffline apk calisiyor mu?
nesi çalışmadı?bende çalışmadı
s3 kasma masma yok o eski apk'den kaynaklanıyordu....şimdi yenisi ile değiştirdimHuawei Ideos X5'te 0 Kasmayla Oynuyorum Sizin Galaxy S3 lerde Nasıl Kasıyor Anlayamadım AçıkçasıTest Edilen Telefonlara Koyabilirsin Ideos X5
Rica ederimpaylasım ıcı ntesekkurler sımdı sd dosyaları ındrmeye basldım umarım cok kasmaz xperia u da