Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

anadoluateşi

Üye
ARK kadaşlar telefonum htc evo 3d apksını yükledim zipshare olanı açtım direl wifiden 576 mb data çekti yani sd leri yüklemeye gerek kalmadı s3 te kasıyo deniliyo ama ben htc evo 3 d mde canavar gibi oynatıyo internet istiyor doğru yanlız şöyle ilk ouna girerken interneti açın uptada check yapyo onda sonra menüye gelin oyunu kapatmadan çıkıp wifiyi kapatın tekrar oynaya bilirsiniz ben böyle denedim oldu kasan paylaşan ardaşa teşekkürlerimle

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Buyuk iht. Sd data adreno ile uyumsuz :(

Jaunus

Üye
peki deneyenlere soruyorum bumu yoksa aspahlt 7 mi:hmmm

Asphalt 7 bu oyunun yanında çizgi film gibi kaldı sanki cilalı arabalar.Mukayese bile etmek gereksiz:) Esas real racing 3 çıkınca bakalım hangisi daha iyi olacak.bence racing 3 dahada güzel olacak

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
adreno ile uyumsuz mu yapmayın arkadaşlar :(

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ARK kadaşlar telefonum htc evo 3d apksını yükledim zipshare olanı açtım direl wifiden 576 mb data çekti yani sd leri yüklemeye gerek kalmadı s3 te kasıyo deniliyo ama ben htc evo 3 d mde canavar gibi oynatıyo internet istiyor doğru yanlız şöyle ilk ouna girerken interneti açın uptada check yapyo onda sonra menüye gelin oyunu kapatmadan çıkıp wifiyi kapatın tekrar oynaya bilirsiniz ben böyle denedim oldu kasan paylaşan ardaşa teşekkürlerimle
rica ederim,
rootlu telefonu olanlar,
lucky patcher ile auto patch yapsınlar...

- - - Eklendi - - -

adreno ile uyumsuz mu yapmayın arkadaşlar :(
arkadaşlar yapmayın,ben şuan galaxy w ile oynuyorum...
sd dosyaları wifiden çektim...

nouma35

Üye
xperia u da arabalar ahrıc arka plan gozukmuyor aynı hatayı alan varmı sanırm apk dan kaynaklanıyor shfttede beyz ekran vardı baska apk kurdugumda duzlmıstı.aynı haytayı alan varsa yardımcı olabılırmı

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
xperia u da arabalar ahrıc arka plan gozukmuyor aynı hatayı alan varmı sanırm apk dan kaynaklanıyor shfttede beyz ekran vardı baska apk kurdugumda duzlmıstı.aynı haytayı alan varsa yardımcı olabılırmı

Bendede aynı sorun var arabanin isiklari disinda heryer siyah ve hic görünmüyor yollar fln.

Cihan Unlu

Üye
King'in verdiğini denedim yine açmadı.

Cihan Unlu

Üye
beyler wifi açtım bu kez 1 dk felan update yapıp oyuna girdim.. ama heryer siyah arabanın arkası felan görünüyor sadece?

KinG_MoRTaL

Üye
Youtube gir soylediyimi izle

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
beyler wifi açtım bu kez 1 dk felan update yapıp oyuna girdim.. ama heryer siyah arabanın arkası felan görünüyor sadece?

Bndede o sorun var. Sadece arabanin arka isiklari görünüyo...

Cihan Unlu

Üye
bakıyorum dostum neyin nesiymiş bakalım :)

- - - Eklendi - - -

dostum video izliyorumda hiç birşey anlamadım :)

ahmet_01

ahmet_01

Üye
motorola atrix kullanıyorum google play uyumsuz diyor apk yükledim netten wifi ile data çektim hiçbir sıkıntı olmadan açıldı çok seri kasma falan yok.

Üst Alt