badmus
Üye
Bende hepsi varda bi telefonua yüklesemHer yer kapkaranlık
![]()
kolay gelsin ne diyeyim

bayramdaki paralar gitti valla ya

Bende hepsi varda bi telefonua yüklesemHer yer kapkaranlık
![]()

peki deneyenlere soruyorum bumu yoksa aspahlt 7 mi![]()
Esas real racing 3 çıkınca bakalım hangisi daha iyi olacak.bence racing 3 dahada güzel olacakrica ederim,ARK kadaşlar telefonum htc evo 3d apksını yükledim zipshare olanı açtım direl wifiden 576 mb data çekti yani sd leri yüklemeye gerek kalmadı s3 te kasıyo deniliyo ama ben htc evo 3 d mde canavar gibi oynatıyo internet istiyor doğru yanlız şöyle ilk ouna girerken interneti açın uptada check yapyo onda sonra menüye gelin oyunu kapatmadan çıkıp wifiyi kapatın tekrar oynaya bilirsiniz ben böyle denedim oldu kasan paylaşan ardaşa teşekkürlerimle
arkadaşlar yapmayın,ben şuan galaxy w ile oynuyorum...adreno ile uyumsuz mu yapmayın arkadaşlar![]()
xperia u da arabalar ahrıc arka plan gozukmuyor aynı hatayı alan varmı sanırm apk dan kaynaklanıyor shfttede beyz ekran vardı baska apk kurdugumda duzlmıstı.aynı haytayı alan varsa yardımcı olabılırmı
ben king in verdiği datayı birazdan deniyorum
ben king in verdiği datayı birazdan deniyorum
markette uyumlu telefonunuz?
Bendede aynı sorun var arabanin isiklari disinda heryer siyah ve hic görünmüyor yollar fln.
markette uyumlu telefonunuz?
King'in verdiğini denedim yine açmadı.
o zaman ea games bazı telefonlara uygun yapmamış olabilir...
Evet markette uyumlu yaziyor
beyler wifi açtım bu kez 1 dk felan update yapıp oyuna girdim.. ama heryer siyah arabanın arkası felan görünüyor sadece?