Rica ederim...Tesekkurler. Glaxy wonder sorunsuz sifir kasma datayi wifi ile indirdim hicbirvsorun yok muthis oyun...)
kardeşim senin sorunun adreno sd dosyayı indirmemenbunu ilk sayfadan indirdim ama yine indiririz![]()
gs3 te çalıştıra bilen başka varmı arkadaşlar..?
yalnız bahsetmiş olduğun kasmalara rastlamadım ; oyun yağ gibi akıyor bende telefonun surumu 4.1.1 jelly bean , güç tasarrufu modu kapalı kardeşim senin sorunun adreno sd dosyayı indirmemen
ama,chainfire 3d ile mali seçip oynayabilirsin...
peki deneyenlere soruyorum bumu yoksa aspahlt 7 mi![]()
kardeşim.Yeni sürüm eklenirse konuyu güncel tutarsın inşallah.denemeden cevap veriyorum tabikide : Need for Speed ® Most Wanted

Evet dostum su anda yukledim s3 eyalnız bahsetmiş olduğun kasmalara rastlamadım ; oyun yağ gibi akıyor bende telefonun surumu 4.1.1 jelly bean , güç tasarrufu modu kapalı
sen cihazı bir kapat ac bence belki arkaplanda çalışan bir uygulama yüzünden kasma yapıyordur.
Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler....

şuan adreno sd dosyayı bulamadım sen king mortal'ın verdiği linkten indir,dostum adreno sd dosyası nerede? ben ilk sayfadaki sd kısmından uploaded olanı çektim olmadı.. şuan king arkadaşın verdiğini çekiyorum
açık ara Need for Speedpeki deneyenlere soruyorum bumu yoksa aspahlt 7 mi![]()
Oyun bir harika çokkardeşim.Yeni sürüm eklenirse konuyu güncel tutarsın inşallah.
- - - Eklendi - - -
Denemeden mi
- - - Eklendi - - -
![]()

tabiki NFS MWpeki deneyenlere soruyorum bumu yoksa aspahlt 7 mi![]()
Oyun bir harika çokkardeşim.Yeni sürüm eklenirse konuyu güncel tutarsın inşallah.
- - - Eklendi - - -
Denemeden mi
- - - Eklendi - - -
![]()

ilk yüklemiş olduğum apk dosyası sorunluydu 2. apk dosyasını yükleyince hiç bir sorun kalmadı süper oynanıyor ama inanılmaz ısınıyor tlf..Evet dostum su anda yukledim s3 eyalnız bahsetmiş olduğun kasmalara rastlamadım ; oyun yağ gibi akıyor bende telefonun surumu 4.1.1 jelly bean , güç tasarrufu modu kapalı
sen cihazı bir kapat ac bence belki arkaplanda çalışan bir uygulama yüzünden kasma yapıyordur.
Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler....
simdi almam gerekenler
ps3 sixaxsis kol
hdmi kablo
hdmi adaptoru
sonrada nfs most wanted keyfi![]()

Neo v de oyun açıldı ama heryer kapkaranlık tek arabanın arka ışıkları görünüyor. KinG_MoRTaL verdigi datayı deneyen var mı?

simdi almam gerekenler
ps3 sixaxsis kol
hdmi kablo
hdmi adaptoru
sonrada nfs most wanted keyfi![]()
Her yer kapkaranlık