Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Cihan Unlu

Üye
bunu ilk sayfadan indirdim ama yine indiririz :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
peki deneyenlere soruyorum bumu yoksa aspahlt 7 mi:hmmm

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
gs3 te çalıştıra bilen başka varmı arkadaşlar..?

Evet dostum su anda yukledim s3 e :) yalnız bahsetmiş olduğun kasmalara rastlamadım ; oyun yağ gibi akıyor bende telefonun surumu 4.1.1 jelly bean , güç tasarrufu modu kapalı ;) sen cihazı bir kapat ac bence belki arkaplanda çalışan bir uygulama yüzünden kasma yapıyordur.

Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler....

Cihan Unlu

Üye
kardeşim senin sorunun adreno sd dosyayı indirmemen
ama,chainfire 3d ile mali seçip oynayabilirsin...

dostum adreno sd dosyası nerede? ben ilk sayfadaki sd kısmından uploaded olanı çektim olmadı.. şuan king arkadaşın verdiğini çekiyorum

Software95

Oyun bir harika çok :tşk: kardeşim.Yeni sürüm eklenirse konuyu güncel tutarsın inşallah.

- - - Eklendi - - -

denemeden cevap veriyorum tabikide : Need for Speed ® Most Wanted

Denemeden mi :kop:

- - - Eklendi - - -

Evet dostum su anda yukledim s3 e :) yalnız bahsetmiş olduğun kasmalara rastlamadım ; oyun yağ gibi akıyor bende telefonun surumu 4.1.1 jelly bean , güç tasarrufu modu kapalı ;) sen cihazı bir kapat ac bence belki arkaplanda çalışan bir uygulama yüzünden kasma yapıyordur.

:evet:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
dostum adreno sd dosyası nerede? ben ilk sayfadaki sd kısmından uploaded olanı çektim olmadı.. şuan king arkadaşın verdiğini çekiyorum
şuan adreno sd dosyayı bulamadım sen king mortal'ın verdiği linkten indir,
çalışırsa söyle...

badmus

badmus

Üye
Oyun bir harika çok :tşk: kardeşim.Yeni sürüm eklenirse konuyu güncel tutarsın inşallah.

- - - Eklendi - - -

Denemeden mi :kop:

- - - Eklendi - - -

:evet:

tabikide denemeden. deneyincede fikrimin degisecegini sanmam :ehe

saruman_me

saruman_me

Üye

ilk yüklemiş olduğum apk dosyası sorunluydu 2. apk dosyasını yükleyince hiç bir sorun kalmadı süper oynanıyor ama inanılmaz ısınıyor tlf..

• Beğen
Tepkiler: sinatt_28

Cihan Unlu

Üye
saruman 2.nci apk derken hangisi? şuan king in verdiği dosyaları kuruyorum çalışırsa bildiririm

badmus

badmus

Üye
simdi almam gerekenler

ps3 sixaxsis kol
hdmi kablo
hdmi adaptoru

sonrada nfs most wanted keyfi :ehe

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Neo v de oyun açıldı ama heryer kapkaranlık tek arabanın arka ışıkları görünüyor. KinG_MoRTaL verdigi datayı deneyen var mı?

sinatt_28

sinatt_28

Üye
bizede bir java sürümü çıkar atık ne apk dosyası nede data yüklemesi oh mis:D

• Beğen
Tepkiler: Cihan Unlu

Cihan Unlu

Üye
ben king in verdiği datayı birazdan deniyorum

Üst Alt