Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

wargnerm

Üye
Vodafone tablette kasmasinin sebebi ne olabilir? Offline apkden datayi çektim kaç aydir bu oyunu bekliyordum buda böyle oldu

ben o kadar bilgili biri değilim ama zorladığımda telefon gerçekten banamısın demiyor bazı arkadaşlar telefona güncelleme gelmemesinden şikayetci mesela ama ıcs gelseydi bu oyunu açamayacağından adım gibi emindim sonradan güncelleme olması ii olmuyor açıkcası bu konuyla bi alakası yok pardon telefonda herhangibir oc yok ama root war orj türkiye romu bilginize

cemee61

Üye
paylasim icin tesekkurler. ilk most wantedi deli gibi oynamistim zamaninda, simdi telefonda oynadimda, bununda ondan asagi kalir yonu yok. yine en zevkli nfs most wanted olacak galiba.
bu arada galaxy nexus stock rom 4.1.1 sorunsuz calisiyor

Konu Sahibi
paylasim icin tesekkurler. ilk most wantedi deli gibi oynamistim zamaninda, simdi telefonda oynadimda, bununda ondan asagi kalir yonu yok. yine en zevkli nfs most wanted olacak galiba.bu arada galaxy nexus stock rom 4.1.1 sorunsuz calisiyor
Rica ederim,Telefonu test edilen cihazlara ekleyecegim...Iyi oyunlar...

teşekkürler yarış süper ilk yüklememde açıldı ve hiç bir kasma vb yok yalnız hileyi yapamadım.titanium da geri yüklemede çıkmıyor

cityzen

Üye
İdeos x5 çalışıyor.

Ayrıca orjinal romda 0 kasma . nasıl oluyo bende anlamadım

arc s 4.0.4 rootlu telefonum dosyayı wifiden indirdim hiç bi sorun yok ne kasma nede siyah ekran

emoliii

Üye
Adamın dibisin kardeşim allah razı olsun eline sağlık

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Elinize sağlık,denenen cihazlar listesine Nokia N9 u da ekleyebilirsiniz harika çalışıyor.

xperia u yu da listeye
ekle kardeş on numara çalışıyo

anilycl

Üye
kardeş s3 üm var ama hangi dosyayı yüklecez 50 tane dosya var tegra power n falan...