Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Software95

Birazdan arkadaşımız link verecek

apk- offline indirdim kurdum sonra sd data indirdim adreno olanı dosyayı çıkardım sd -data fln attım denilen yere işte oyuna giriyorum ama download ediyor yine :S anlamadım bazende boş alan yaratın diyor yardımcı olursanız sevinirm

Konu Sahibi
Alçak gönüllüsünüz
doqrudur

- - - Eklendi - - -

sagol karde$imiltifat için te$ekkürler

- - - Eklendi - - -

Rica ederim karde$im,Karde$ bi dene istersen eger olursa haberdar et bizi...

? evet hocam bkliyorum

P7500 Galaxy Tab 10.1 3G de de çalıştı

Konu Sahibi
karde$im oyun için bo$ hafiza alan lazim Oyunu zipten çikarinca2 gb yakin veri çikiyor...

Çok teşekkürler oynayamasam da süper paylaşım hakkını vermek lazım

fedlkamp

Üye
galaxy s sorunsuz, çok az kazma var s3te kasıyor diyen arkadaş bi zahmet ölsün

Konu Sahibi
iyide zaten sd-data android-data nın içine attım direk girmesi gerekmiyormu ?- - - Eklendi - - -boşalttım yine aynı ^^
yapma ya yine ayni mi?Htc nin telefon hafiza ne kadar?Birde sd dosyayi kac mb-gb indiriyor?

Tepkiler: Cihanî Sultan
haritalalar pc dekinin aynısımı yoksa eski mw den tamamen farklımı

tesekkurler turkcell maxiplus 5 de calisti ayrica cok kasma yok ilk basta az kasiyo o kadar

yapma ya yine ayni mi?Htc nin telefon hafiza ne kadar?Birde sd dosyayi kac mb-gb indiriyor?

şimdi bende online olnaı vardı wi-fi ile çok uzun sürdü onu başka bir dosyanın içine attım eğer şimdi deniyeceğim sd-data çalışmazsa eski haline getirmek için sd-data attım işte download ediyor yine indirdiğim sd-data yı başka bir yere eski klaösrü eski haline getirdim açıldı direk download sormadan offline oldu fakat o sd-data benim tele göre tam daha iyi olur diye düşüünoyrum

Lg optimus black sorunsuz bazen kasiyo ama hemen geciyor