gs2 ofline sorunsuz calıstı tesekkür ederim.telefon rootsuz para ve araba hilesini baska nasıl yapabiliriz şu yontemle olurmu para ve araba hilesinin icindeki klasorleri dırek oyun androit data nın ıcıne attıgımız oyun klasorunun ıcıne atsak calısır mı ?
doqrudurAlçak gönüllüsünüz
sagol karde$imben101...adamımsın senden iyisini görmedim senin fanclup un olsa ilk ben üye olurdum herhalde bu arada oyunu kurmadım ama yorumlara bakılırsa herkes memnun.daha önce paylaştığın uygulamalar çok işime yaradı eyvallah kardeş
Rica ederim karde$im,Karde$ bi dene istersen eger olursa haberdar et bizi...gs2 ofline sorunsuz calıstı tesekkür ederim.telefon rootsuz para ve araba hilesini baska nasıl yapabiliriz şu yontemle olurmu para ve araba hilesinin icindeki klasorleri dırek oyun androit data nın ıcıne attıgımız oyun klasorunun ıcıne atsak calısır mı ?
? evet hocam bkliyorumapk- offline indirdim kurdum sonra sd data indirdim adreno olanı dosyayı çıkardım sd -data fln attım denilen yere işte oyuna giriyorum ama download ediyor yine :S anlamadım bazende boş alan yaratın diyor yardımcı olursanız sevinirm
karde$im oyun için bo$ hafiza alan lazimapk- offline indirdim kurdum sonra sd data indirdim adreno olanı dosyayı çıkardım sd -data fln attım denilen yere işte oyuna giriyorum ama download ediyor yine :S anlamadım bazende boş alan yaratın diyor yardımcı olursanız sevinirm
iyide zaten sd-data android-data nın içine attım direk girmesi gerekmiyormu ?karde$im oyun için bo$ hafiza alan lazimOyunu zipten çikarinca2 gb yakin veri çikiyor...
yapma ya yine ayni mi?Htc nin telefon hafiza ne kadar?Birde sd dosyayi kac mb-gb indiriyor?iyide zaten sd-data android-data nın içine attım direk girmesi gerekmiyormu ?- - - Eklendi - - -boşalttım yine aynı ^^
Rica ederimÇok teşekkürler oynayamasam da süper paylaşım hakkını vermek lazım
yapma ya yine ayni mi?Htc nin telefon hafiza ne kadar?Birde sd dosyayi kac mb-gb indiriyor?
Rica ederim karde$imtesekkurler turkcell maxiplus 5 de calisti ayrica cok kasma yok ilk basta az kasiyo o kadar
Olum kandırmayın çalışmıyo
ben seni niye kandirayim kiOlum kandırmayın çalışmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?