D u M a N
Üye
Rica ederim kardeş,güle güle kullan...Evet dostum su anda yukledim s3 eyalnız bahsetmiş olduğun kasmalara rastlamadım ; oyun yağ gibi akıyor bende telefonun surumu 4.1.1 jelly bean , güç tasarrufu modu kapalı sen cihazı bir kapat ac bence belki arkaplanda çalışan bir uygulama yüzünden kasma yapıyordur.
Bu arada konuyu açan arkadaşa teşekkürler....
eski apk'de sorun vardı o yüzden kasıyordu,şimdi yeni apk'yi konuya ekledim...İdeos x5 Kasmadan oynuyorum datayı kendim çektim orjinal rom var gs3 nasil kasiyor
bilgi için teşekkürlers3 de sorunsiuz calisiyr
İdeos x5 Kasmadan oynuyorum datayı kendim çektim orjinal rom var gs3 nasil kasiyor
Arkadaşlar şunu söyliyim, Oyun mobil platformun tartışmasız en kaliteli yarış oyunu olmuş oynayın sizde göreceksiniz.. Bide hdmı ile tv ye bağladım yok böyle keyif ;D
kardeş burdaki apk yi deneyebilirsin,yeni apk 100% çalışıyor...
Hangi apk kullandn link verir msn?
Neo V de kasma yok gayet güzel oynuyorum.
bakalım yükleniyoHtc Evo 3D akşam bende Led Tv ye bağlayam 106 da nasıl olcak grafik net gözükür Yeni HDmı Aparat almıştım deneriz hem GTA Vice City DE geliyormuş çok güzel olcak mobil platform işlemciler arttıkca firmalar mobile yöneldi Modern Combat 4 de geldiği zaman tamamdır saten pc açmıyodum 4 aydır satarız heralde
Hangi apk ve data kullandn?
Hangi apk ve data kullandn?
Ben burdaki apkları kullanmadım.Sorun yaşadım ve sildim başka yerden sorunsuzunu buldum dosyaları wifi ile çektim problem yok.
APK linkleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Adreno Data Dosyaları
Ancak baştan belirteyim ben burdaki sd datalar ile denemedim wifi den çektim.Sanada öyle tavsiye ederim.
arkadaşlar bunu konudan artık burdan apk yi indirebilirsiniz,yeni apk geldi hemde offline olarak...
adreno konuya ekliyorum...
çalışıyor değilmi?
okTekrarlıyorum APK yı yükledim dosyaları wifi ile cektim çok güzel çalışıyor.
Ancak Dataları ekstradan indirip denemedim.Tavsiyem imkanı olanlara wifi ile çekmeleri.
Ancak indirdiğim yerdeki paylaşan arkadaş Xperia Ray de çalıştığını söylüyor data dosyalarının.Yani sorunsuz.
kardeş beni anlamıyor musun burdaki apk çalışıyor,hemde yeni apk,offline olanıda geldi...
Ondada ayni sorun oldu.
xperia u da sıya hekran alanlr ben burdn sd yı ındrıp kurdm sorunsuz calıstıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
umrım reklm saymazsınz sadece yrdm amaclı paylastm lınkı .xperia u ıcın xperia sola olanı ındrdım .ayrıca oyun cok guzl kasma falan da olmuyr en ıy ıaraba yarısı android ıcı nbence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?