Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

saykoman

saykoman

Üye
Wifiden cekmeyi deniyorum da oyundan atiyor direk, diger turlu partlarla ugrasmak sikinti. Tesekkurler.

ESK1YA

Üye
Büssürü yere girdim sadece burası dogru düzgün çalıştı :tşk:

vatansever66

Üye
Teşekkürler

mento

Üye
apkyi kurmuo telim rootlu acaba o mu sorun yapıo 4.1.2 :S

psxsahan

Üye
BENIM BIR PROBLEMIM VAR. Telin dili ingilizce. Oyunun sd dosyalarini felan yaptim. Oyunu actim. Yukleniyor Resim geliyor. Menu gelmeden oyundan atiyor. Neden?

Qanzen

Üye
ellerinizden öperim yaaaaaaaaaa sayenizde s2 im canavar olduuu canavarrrrrrrrrrrrr :D :D :D :D

3598fb1907

3598fb1907

Üye
Teşekkürler indiriyorum umarım benim Tablet PC'de çalışır

ibrahimsakar

Üye
Arkadaşlar indirdim oyunu anlatılanlardaki gibi kurdum ancak açınca siyah ekran oluyor sonra bişey dönüyor apkmania.com yazıyor tekrar siyah ekran yine apkmania.com yazıyor döngü şeklinde gidiyor bu sorun nedir? Tabletimin özellikleri 1.5 Ghz işlemci 1 GB Ram Mali 400 ekran kartı

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bu siteden turbobit premium link dönüştürüyordu ama şuan hata alıyorum acaba bir sorun mu var ?

pisten22

Üye
bu oyunu oynarken kontor gidermi internetlimi oynanıyor telefon s3 mini ?

ferhat1983

Üye
HTC one X + plus ta yükledim gayet sürükleyici ve grafikler güzel.Teşekkürler

Oyunu kuramayanlar GLoftM4HM yi gameloft icine atsın. DATA değil BEn attım oncelikle dataya olmadı. Ama Gameloft klasörrüne atınca düzeldi.

Modern combat zero hour 4 1.0.0 rootsuz offline sürümünü kurun. ilk girişte internet wifi açık olsun. oyun çalıştığını gördüyseniz kapatın interneti. Normal internetsiz giriş yapın. Oyunun tadını cıkarın.

buda yükleme videosu. Ben böyle yaptım oldu sorunsuz...

brksnr

brksnr

Üye
Paylasim icin tesekkurler :) Offline derken neyi kastediyorsunuz ben anlayamadimda :O

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Paylasim icin tesekkurler :) Offline derken neyi kastediyorsunuz ben anlayamadimda :O
rica ederim,oyun hergirişte internet istiyor lisansı kontrol ediyorda o yüzden offline yapmışlar...

Xanymore

Xanymore

Üye
htc desire c çalıştırırmı internette videosunu gördüm çalıştırır heralde ama apk yükledim resim geliyor ortada birşey doluyor sonra kapanıyor yardım

- - - Eklendi - - -

sd dosyasını indiriyorum şimdi

smh60

smh60

Üye
S3 mini kasarmı acaba :hmmm

Xanymore

Xanymore

Üye
HTC desire c sorunsuz hafif kasma var ama eline sağlık çok iyi paylaşım

RecepBerkA

RecepBerkA