Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Modern Combat 4 v1.0.1 TÜRKÇE !

Açıklama
Mobil aksiyon oyunları arasında en popülerlerinden biri olan Modern Combat, yeni oyunuyla beraber bu ünvanını bir adım daha yukarı taşıyacak.
Modern Combat 4: Zero Hour oldukça akıcı, rahat nişan almayı sağlayan özeliklere sahip. Seslendirme, grafik kalitesi üzerine de bir önceki oyun Modern Combat 3: Fallen Nation’a oranla gelişmeler gözle görülüyor.
1 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan Modern Comba 4: Zero Hour VoiceChat özeliğine de sahip. Oyunu multiplayer modunda oynarken, oyuncular online olan diğer kişilerle chat yapma şansına sahip olacaklar. Oyunu Gameloft hesabı üzerinden Android tabanlı cihazlarla beraber oynayabiliyorsunuz.

Konsol Kalitesinde Gelişmiş Görüntü, Ses ve Grafik Özellikleri:

.Savaşın kaos ortamını konsol kalitesi grafikleriyle, gerçekçi animasyon ve dinamik objeler.
.Etkileyici ragdoll efekti ve gerçek görünüm seviyesinde araç kullanım seviyesini yakalamak için fizik .işlemlerini Havok Engine ile gerçekleştiren ilk Gameloft oyunu.
.Film stüdyosunda hazırlanan gelişmiş sesler.

Ekran Görüntüleri !

İndirme Linkleri
Apk Linki :

Sd-Data Linkleri
Part1 :

Part2 :

Part3 :

Part4 :

Part5 :

Part6 :

! KURULUM !

#İndirdiğiniz data dosyalarını winrar ile rardan çıkarın .
#Ardından rardan çıkan dosyayı Android/Obb İçine Yapıştırın , Apk yi Kurun Keyifle Oynayın
#Oyun açılmaz ise dilinizi değiştirin ve internet bağlantınızı kontrol edin.
Açıklama kısmı alıntıdır

Şu kardeşinize bir begeniyi çok görmeyin Saygılarımla..

Tepkiler: fatih793

boraaci

Üye
klasöre çıkartınca diğerleri nolcak

Mrdice

Üye
eyvallah kardeşi çok makbüle geçti acaba Huawei Ascend P1 de kasarmı

uzun süre önce biraz oynayıp silmiştim s3'e tekrar yükledim hiç bir takılma kasma olmadan oynuyorum

mrttzn

Üye
arkadaslar bende 69 dosy cıkyo ya acaba ondan mı olmuyo

Portagas

Üye
Ace 2 de wifi açınca kasma yapmıyor ama kapatınca kasma yapıyor acaba neden böyle oluyor?

yüklenip simgesi geldikden sonra interneti açmanız gerekiyor arkadaşlar yoksa oyun açılmıyor az kalsın siliyordum konuyu açan arkdaşımız inş bunu konunun altına yazar

bende apkmania.com geliyor sonra açılmıyor sürekli o şey tekrarlanıp duruyor.

Bendede böyle oluyor Allah Rızası için biri çıkıpta söylesin kafayı yedim 2 günden beri

Allah razı olsun kardeş yarım saattir uğraşıyordum oldu

admag

arkadaşlar oyun yüklendikten sonra neti açın

Aynen dediklerinizi uyguladım paketin ayrışmasında sorun oluştu diyor neden acaba?

ysssf

Üye
Online yokmu ya

kaihl20

Üye
Hocam ben normalde silah alabiliyordum ama artik alamiyorum

- - - Eklendi - - -

Cozumu varmi