Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Off be o kadar boşuna indirdim crc dosyası bozuk diyor winrar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Off be o kadar boşuna indirdim crc dosyası bozuk diyor winrar
kardeş indirme sırasında bağlantı kopmalar yaşanmış o yüzden crc hatası verir tekrar indirin :)
son sürümünü indirin buradan bakın
http://www.maxicep.com/android-oyun/modern-combat-4-zero-hour-v1-0-6-non-root-offline-800474.html - - - Eklendi - - -

Aynen hocam multiplayer demek istedim:D
Kusura bakmayin sizide ugrastirdim android dunyasinda biraz yeniyimde.
estağfurullah kardeşim bende önce bilmiyordum sonradan alışa alışa öğrenmeye başladık ve bugün kü halimize geldik :D
evet multiplayer mevcut oynanıyor mu oynanmıyor mu onu bilemiyorum multiplayer oynamak için internetim olmadığı için pek birşey diyemiyeceğim ama oyunda multiplayer seçeneği var :oke:

kralbartman

kralbartman

Üye
Ben oyunu güncelleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirm?
Ayrıca aşağıdaki videodaki gibi oynamak için ne yapabilirim android tabletimde?
Video:
[video=youtube;gPKx2RtSwGs]http://www.youtube.com/watch?v=gPKx2RtSwGs[/video]

• Beğen
Tepkiler: biyolog4472
kralbartman

kralbartman

Üye
Ben oyunu güncelleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirm?
Ayrıca aşağıdaki videodaki gibi oynamak için ne yapabilirim android tabletimde?
Video:
[video=youtube;gPKx2RtSwGs]http://www.youtube.com/watch?v=gPKx2RtSwGs[/video]

ferhat1983

Üye
söylenenleri harfiyen yapıyorum imlec dönüyor oyundan atıyor daha sonra yazılı anlatımdanda yükledim. Videolu anlatımdanda ama olmadı cihazım HTC One X+

uqurykn

uqurykn

Üye
Eline sağlık süper oyunlar var :D

nuvanda66

Üye
yok hocam ya her türlü.demedim yok olmuyor internet bağlantısı istiyor izin veriyorum daha sonra açılır gibi oluyor ama oyundan atıyor telefonum htc desire hd acaba telefonlami alakalı bir yardımci olursanız sevinirim

andan44

Üye
Emeğe teşekkür ederim.

superhuman1

Üye
NOT:EN SAĞLIKLI OLANI WİFİ İLE SD DOSYALARI ÇEKMENİZ sirf bu ozellik icin kaydoldum ama link kiriik lutfen yenilermisin

ege195

Üye
bu link galaxy tab II yede uyumlumu :/

FK5896

FK5896

Üye
teşekkürler daha önce kuramıyodum. sizin yardımınız ve birazda kendi mantığımla kurdum oyunu. burda 6 part var ve bunların içindeki dosyayı Files klasörüne atın demişsiniz bunların hepsini atınca toplam 63 dosya oluyor yani 1 dosya eksik.. ama bu sefer part 3 te dahil olmak üzere yükledim bi baktım tam 64 dosya. diğerlerini yüklemeden apk yı kurdum açtım :D bu arada oyun harika görünüyor.. sensation xl de sorunsuz çalışıyor. ( biraz kasmalar dışında o da grafik ayarları ile yok edilebilir..)

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

ayldz16

Üye
Sn remembe kardesim lutfen bu oyunada yol goster yuklim lutfen cvb

- - - Eklendi - - -

Sn remembe kardesim lutfen bu oyunada yol goster yuklim lutfen cvb

tormentpc

Üye
panpa bende oyun kapanıyor

mpy

mpy

Üye
Bu oyunu root yapmadan joystick ile oynama imkani var mi? Tablet ile oynuyorum gayet guzel ancak kontroller zor. Ne kadar alisirsan alis multi de zor oluyor.

neksushot

Üye
Modern combat 3 ün famas silahı 4 ü geçmeyw yeter 3 e devam

neksushot

Üye
Modern combat 3 ün famas silahı 4 ü geçmeye yeter 3 e devam

boraaci

Üye
şu an nexus 4 üme indiriyorum
arkadaş çok güzel anlatmış :)
6 part şeklinde indirdim onları birleştircez degil mi ?

Üst Alt