aarkadaslar bende gameloft oyunlari acilmiyor ne yapmam lazim apk yi kuruyorum data yi gameloft games e atiyorum ama bi turlu olmuyor android te yeniyim yardimlarinizi bekliyorum,acilmiyo derken bi sure sonra atiyor dogru dosyalari indirdigimden eminim
aarkadaslar bende gameloft oyunlari acilmiyor ne yapmam lazim apk yi kuruyorum data yi gameloft games e atiyorum ama bi turlu olmuyor android te yeniyim yardimlarinizi bekliyorum,acilmiyo derken bi sure sonra atiyor dogru dosyalari indirdigimden eminim
arkadaşlar MC3 'ü wi-fi ile yükledim sorunsuz çalışıyor fakat MC4 ile GTA vice sd ile yükledim ikisindede donma yaparak oynuyor acaba sebebini söyleyebilecek birisi var mı
Arkadaşlar oyunu Sony Xperia S ile sorunsuz bir şekilde kurdum kasmadan şok rahat oynuyorum. O grafik olmayan arkadaşlara sesleniyorum oyun olağanüstü grafik var.
Öncelikle data dosyalarını bulamayanlar apkmania'dan indirebilirler.
Kurulum aslında çok basit. Ama yapacağınız herşeyi harfiyen büyük küçük harflere bile uyarak yapacaksınız.
KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.
KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.
İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.
İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA
İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR.... HAYIRLI OLSUN
Sony Xperia P'de ilk checkpointe kadar sorunsuz geldim. Geri kalanını hdmi ile televizyona bağlayıp oynayacam
Şu tek partlık data çok işime yaradı, teşekkürler
Galaxy w de çalışmıyor diyen arkadaşlar ? Bende çatır çatır çalışıyor . Braz yardımcı oliyim . Modern combat resmi gelip kapatıyorsa ' com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM ' dosyasının içine büyük ihtimal files dosyası açmamışsınızdır . hafıza problemi yaşayanlar direk external sd ye atsın ben öyle yaptım hiç bi problemde çıkmadı vallahi inanmayan olurdasada fotosunu flan atarım yani