okankayci
Üye
olursa guzel bı şey cıkar ortaya zor bişey olmaz sanırım sadece kamera acma kodunu buldukmu tamamdır cunku iletısım bolumunde tıklama kodları ve koordinat degerlerı ayarlanırBende bilmiyomkiAma uğraşıcam belki bulurum
![]()

olursa guzel bı şey cıkar ortaya zor bişey olmaz sanırım sadece kamera acma kodunu buldukmu tamamdır cunku iletısım bolumunde tıklama kodları ve koordinat degerlerı ayarlanırBende bilmiyomkiAma uğraşıcam belki bulurum
![]()

olabılır bı bılgım yok ama surum eskı telefonunun anna desteklıyomu bılmıyorumprogramı s60v5 cihaza yanında gerekli olan programlarla birlikte kurdum ancak programı açmıyorram yetmiyo heralde..

neyi istedın acababen de çok sevdim de biri bana yollarsa sevinirim şimdiden teşekkürler![]()

bu bi uygulamanın editi dimi ?? Yanlış mı anladım benneyi istedın acaba![]()
)evet editibu bi uygulamanın editi dimi ?? Yanlış mı anladım ben)

malesef dosyalara gomulu grafıklerİstersen şuna bir göz at: dUnlock v2.1[4] S^3 Anna Belle Signed - MaxiCep

son durum paylastım yorum olarak ısteklere gore belle telefonların hepsıne uyumludur (e6 harıc ekran cozunurlugu yuzunden)son durum nedir hocam c6-01 ıcın yapıcakmısınız?![]()

anlamadm bnson durum paylastım yorum olarak ısteklere gore belle telefonların hepsıne uyumludur (e6 harıc ekran cozunurlugu yuzunden)![]()

dosya sılınmıs bulursam yuklıyıcem tekraranlamadm bn
spam gbı olck teldym yorumlrdn anlamadım ne zamana bıter![]()

malesef dosyalar bulamadım ındıren bırınde varsa yuklerse sevınırımabi son durumu eklermisin qfs indirmiyor baska siteye

innsallah bende bulursam atarıminsallah yuklerler