bomba gibi editleme :D

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Bunun gibibir şey olmaz insallah :)

onurhanerk

onurhanerk

Üye
onu da ben yaptım nesi var :S
Kotu oldugu icin soylemedim anladigim kadaryla sen sadece goruntu odakli calismissin. Arkadas kodlarla ugrasiyor. Yanlis anlama yani Yoksa destegi kesilmis bir sistem icin en ufsk sey bile onemli. Yapimci da kalmadi ortada bir de emek var ki hadi begenmemis olsak bile kimse bu emegi goz ardi ederek kucumseyemez Kucuk ya da buyuk sende bende bir baskasida ugrasiyor bu sistem icin ve bunuda birbirimize destek gostererek el ele vererek yapabiliriz sadece :)

• Beğen
Tepkiler: Jan
exp_l0it

exp_l0it

Üye
@okankayci banada atsana şunu. 5800da bakayım klavye çıkıyo mu...

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
@okankayci banada atsana şunu. 5800da bakayım klavye çıkıyo mu...
number lock programını duzenlemeye ara verdım konuda belırttım ygsye hazırlanıyorum ve pek zamanım yok o programda her tuşun konumu tek tek duzeltılıp denenmelı bi kayma söz konusu ama kaydırarak açma uygulamasını hazırladım @tupyupp tarafından denendı ve olumlu sonuclar alındı sadece kaydırma cubugu bıraz kosede kalıyo onu halledıcemde calısma dosyalarını kaybettım bıran önce halledıcem ve paylasıcam

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Deneme gerekirse nokia e6 da deneyebilirim :ehe

onurhanerk

onurhanerk

Üye
C7 uyumlu varsa ben alayım :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bize de atsan kardeş.. :)

• Beğen
Tepkiler: okankayci
Eduardo58

Eduardo58

Üye

Kaydırma çubuğu geliştirilmeli... Şifreli kilidi de paylaşabilir misin?

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi

Kaydırma çubuğu geliştirilmeli... Şifreli kilidi de paylaşabilir misin?
şebeke göstergesi küçük kalmıs :D şifreli olanı halledemedım o çook uzun surer kodları yenıden yazmak gıbı bısey konuda belırttıgım gıbı onu sınavdan sonraya bıraktım

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
şebeke göstergesi küçük kalmıs :D şifreli olanı halledemedım o çook uzun surer kodları yenıden yazmak gıbı bısey konuda belırttıgım gıbı onu sınavdan sonraya bıraktım
Yalnız süper gidiyo haa :D

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
süper gidiyo derken güzelmı duruyo yoksa iimi devam edıyo bu arada nerelerdesın sn :D
aaa şey yapsan hoş olurmu acaba buzsu bi bulanıklık :D
Şifresiz olan güzel görünüyo buzumsu bulanıklıkta olursa tadından yenmez :D

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Kodlamayı nereden öğreniyorsunuz yav :// Vatan Bilgisayar da geçen sene Symbian oyun ve uygulama kpdlama diye bir kitap bulmuştum keşke alsaydım :// Nereden öğrendiniz siz??

Takipçi Satın Al

Üst Alt