onu da ben yaptım nesi var :SBunun gibibir şey olmaz insallah
Kotu oldugu icin soylemedim anladigim kadaryla sen sadece goruntu odakli calismissin. Arkadas kodlarla ugrasiyor. Yanlis anlama yani Yoksa destegi kesilmis bir sistem icin en ufsk sey bile onemli. Yapimci da kalmadi ortada bir de emek var ki hadi begenmemis olsak bile kimse bu emegi goz ardi ederek kucumseyemez Kucuk ya da buyuk sende bende bir baskasida ugrasiyor bu sistem icin ve bunuda birbirimize destek gostererek el ele vererek yapabiliriz sadeceonu da ben yaptım nesi var :S

number lock programını duzenlemeye ara verdım konuda belırttım ygsye hazırlanıyorum ve pek zamanım yok o programda her tuşun konumu tek tek duzeltılıp denenmelı bi kayma söz konusu ama kaydırarak açma uygulamasını hazırladım @tupyupp tarafından denendı ve olumlu sonuclar alındı sadece kaydırma cubugu bıraz kosede kalıyo onu halledıcemde calısma dosyalarını kaybettım bıran önce halledıcem ve paylasıcam@okankayci banada atsana şunu. 5800da bakayım klavye çıkıyo mu...
bendede e6 var gardas ama heves yaptıysan atarım fakat e6 bunu calıstırmıyoDeneme gerekirse nokia e6 da deneyebilirim![]()

Yolla gelsinbendede e6 var gardas ama heves yaptıysan atarım fakat e6 bunu calıstırmıyo![]()

2. nesıl telefonların hepsı desteklıyo sanırsamC7 uyumlu varsa ben alayım![]()

Link yollarsan bir deneyelim ozaman2. nesıl telefonların hepsı desteklıyo sanırsam![]()

dosyaları kaybettıgım ıcın yenıden yapıyorum bugun atarım sana bıterseLink yollarsan bir deneyelim ozaman![]()

tabikide bitsin atarımbize de atsan kardeş..![]()

şebeke göstergesi küçük kalmısLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaydırma çubuğu geliştirilmeli... Şifreli kilidi de paylaşabilir misin?
şifreli olanı halledemedım o çook uzun surer kodları yenıden yazmak gıbı bısey konuda belırttıgım gıbı onu sınavdan sonraya bıraktımYalnız süper gidiyo haaşebeke göstergesi küçük kalmısşifreli olanı halledemedım o çook uzun surer kodları yenıden yazmak gıbı bısey konuda belırttıgım gıbı onu sınavdan sonraya bıraktım

süper gidiyo derken güzelmı duruyo yoksa iimi devam edıyo bu arada nerelerdesın snYalnız süper gidiyo haa![]()

Şifresiz olan güzel görünüyo buzumsu bulanıklıkta olursa tadından yenmezsüper gidiyo derken güzelmı duruyo yoksa iimi devam edıyo bu arada nerelerdesın sn
aaa şey yapsan hoş olurmu acaba buzsu bi bulanıklık![]()

begendıgıne sevındım bakalım olcakmıŞifresiz olan güzel görünüyo buzumsu bulanıklıkta olursa tadından yenmez![]()