bomba gibi editleme :D

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Kodlamayı nereden öğreniyorsunuz yav :// Vatan Bilgisayar da geçen sene Symbian oyun ve uygulama kpdlama diye bir kitap bulmuştum keşke alsaydım :// Nereden öğrendiniz siz??
kıtaplarla öğrenılebılecegını sanmıyorm ya ben kurcalıya kurcalıya html php ve c dillerını öğrendım merak ettıgın bısey varsa sor özelden konu dagılmasın burda :D

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Arka planda çalışmasa iyi olurdu. Açık programları kapatınca gidiyor.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Arka planda çalışmasa iyi olurdu. Açık programları kapatınca gidiyor.
program bana ait olmadıgı için bişey gelmıyo elımden sanırım premium surumunde gözukmuyodu istersn onu satın alıp rarın ıcındekı prıvate ile degıstırebılırsn :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Programın adı neydi?
Ben bulabilirsem :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
s60v5 de çalışmıyo qt mobility eski diyo :((

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
gerçi senin verdiğindede pro yazıyor :hmmm
halla halla ama pro versıyonda gozukmemesı lazım :hmmm
s60v5 de çalışmıyo qt mobility eski diyo :((
sanırım ona yapılıcak bısey yok :)
bide bunun üstunde yapıyım edıtlemeyı paylasırım qml dosyaları farklıdır :)

tupyupp

tupyupp

Üye
Okan, çalışmaları son sürüm üzerinde yapmalısın. Son sürümü kurup private dosyalarını değiştirdiğim zaman ilk sürüme dönüyor. O yüzden görev yöneticisinde falan görünüyor uygulama. Güzel gidiyor test ettim :)

• Beğen
Tepkiler: By Kavak
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Okan, çalışmaları son sürüm üzerinde yapmalısın. Son sürümü kurup private dosyalarını değiştirdiğim zaman ilk sürüme dönüyor. O yüzden görev yöneticisinde falan görünüyor uygulama. Güzel gidiyor test ettim :)
degısıtırıcem en kıza zamanda :)

ersncak42

Üye
:D

ersncak42

Üye
şarjdan çıkarıyorum hala şarj işareti duruyor programı kapatıp açınca gidiyor şarj işareti. Aynı şekilde şarja takıyorum ama şarj işareti gelmiyor programı kapatıp açınca geliyor

Eduardo58

Eduardo58

Üye

Yazı biraz kaymış, o sürükleme çubuğunu daha beyaz yapsan iyi olur ve bende telefonun kilidini açınca bu program açılıyor. Normalde direk başlaması gerekmiyor mu?
Yalnız acayip orijinal bir şey olacak haa! :) Bir de şifreli kilidin haberini alalım. Ne halde? :D

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi

Yazı biraz kaymış, o sürükleme çubuğunu daha beyaz yapsan iyi olur ve bende telefonun kilidini açınca bu program açılıyor. Normalde direk başlaması gerekmiyor mu?
Yalnız acayip orijinal bir şey olacak haa! :) Bir de şifreli kilidin haberini alalım. Ne halde? :D
onun hakkında bısey dıyemem sımdı ya uzun o baya :D arkaplanı alabılırımıyım :D
bide bu halını denermısınız :D
şarjdan çıkarıyorum hala şarj işareti duruyor programı kapatıp açınca gidiyor şarj işareti. Aynı şekilde şarja takıyorum ama şarj işareti gelmiyor programı kapatıp açınca geliyor
malesef ona yapabılecegım bısey yok ya telefonundan kaynaklanıyodur yada programın temelıyle ilgılıdır :)

Eduardo58

Eduardo58

Üye
onun hakkında bısey dıyemem sımdı ya uzun o baya :D arkaplanı alabılırımıyım :D
bide bu halını denermısınız :D

malesef ona yapabılecegım bısey yok ya telefonundan kaynaklanıyodur yada programın temelıyle ilgılıdır :)
Yazının kaymasını da düzeltsen tamamdır:
Bu arada ekran görüntüsü de atayım sağol kaydırma çubuğunu da beyaz yapmışsın :D Bir ara bunların nasıl yapıldığını senden öğrenmem lazım haberin olsun. :D Bu arada "Kilidi Açmak İçin Kaydır" yerine "Kilidi Aç" yazmayı dener misin?:

Son düzenleme:
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Yazının kaymasını da düzeltsen tamamdır:
Bu arada ekran görüntüsü de atayım sağol kaydırma çubuğunu da beyaz yapmışsın :D Bir ara bunların nasıl yapıldığını senden öğrenmem lazım haberin olsun. :D Bu arada "Kilidi Açmak İçin Kaydır" yerine "Kilidi Aç" yazmayı dener misin?:
o zaman çözulurde böyle daha orjınal oluyo :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt