huso4545
Üye
-
Konu Sahibi
-
Galaxy Young için aradım dene bakalım olcak mı: Apk:o eski telefonumşimdiki galaxy young uzun zamandır girmiyorum
---------- Eklendi @ 13:04:17 ---------- Yazıldı @ 13:03:02 ----------
linkler için sağol dostum
---------- Eklendi @ 13:08:05 ---------- Yazıldı @ 13:04:17 ----------
linkler için sağol dostum
---------- Eklendi @ 13:28:12 ---------- Yazıldı @ 13:08:05 ----------
brother in arms olmadı ya
800 kişi oyun indirmiş konu görüntülenme sayısı 7169,beğeni:14,cevaplar 40(yarısından çoğu oyunlar hakkında istek ama yardım ederken hiç üşenmedim) ben bu manzara karşısında "neden beğenip yorum yapmıyorsunuz,emeğe saygı,emeğe saygı" diye isyan etmiyorum, 2 haftada 50 ye yakın oyunun Qvga ve Hvga apk-sd dosyalarını arayıp bulmaya çalıştım Ve sen kalkmış "adfly reklamlarından para kazanıyor,çalıntı yapmış" diyorsun çalıntı olmadığının kanıtı linklerin canlı olmasıdır ve yorum yazarken sadece kendi tarafından bakmazsan sevinirim.hem çalıntı hem adfly reklamlarından para kazanıyor. Yöneticilerden konunun silinmesini istiyorum.
"T20 oyunları" yazan yere kadar olan kısımdaki oyunları açar.t11 açarmı bu oyunları
Kardesim sana tek kelimeyle helal olsun valla super calinri diyenlerde cok biliyorlarsa kendileri acsinlar yorum yapacaklari yerde
Oyunlar super surekli guncel tutman dahada guzel dedigin gibi eger linkler olu olsaydi calinti deseler bisey olmazdi ama surekli emek verip linkleri guncel tuttugun icin calinti olmadigi belli oluyor ayni konu başlıgi altinda acildi diye calinti olmasi gerekmez
"T20 oyunları" yazan yere kadar olan kısımdaki oyunları açar.
- - - Eklendi - - -
Samsung galaxy y ye gore GTA ve Gangstar varmi yada bulabilirmisin simdiden tesekkurler
samsung galaxy pocket açar mı bunları
bunlar galaxy pocketta çalışırmı acaba
t11 açarmı bu oyunları
brother in arms:Hakaret içerikli mesaj
Oyunlar harika ¢ok saol acaba galaxy young bunlari calistirirmi galaxy miniyle ayni sayilir , birde gangstar miami eklerseniz sevinirim tesekkurler...
@1oyunların linklerini eklicem ----T20----- oyunları yazan yere kadar olan oyunlar qvga yani senin telefonuna olur, @2 en kısa zamanda yenilicem.-Gangstar : West Coast Hustle HD Ve -Gangstar 2 : Miami Vindication Emeğine Sağlık Fakat Bu İki Oyunun Linkler Ölü Bir El Atarsan..
Telefonun markası ve oyunu yüklerken tam olarak karşılaştığın sorunun ne olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırım.oyunlar için teşekkürler ama birde yardımcı olsan sorunuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?