Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Tabii sohbet edilebilir ama arkadaşa bugün nasılsın diye de konuda sorulmaması lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu işi abartanlar var...Bence kendi aramızda uzatmadan sohbet iyi olur birazda eğlenmek lazım ama siz bilirsiniz yinede
Tabii sohbet edilebilir ama arkadaşa bugün nasılsın diye de konuda sorulmaması lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu işi abartanlar var...
Geçerli olacak yerler yukarıda yazıyor. Bunlar için gerekli bölümler zaten var. Orda tabii ki açabilirler.Uygulama, tema, oyun, duvar kağıdı paylaşımı yapmak yasak mı olacak yani bundan sonra?
tabi ya okadarıda ayıp sadece biraz gırgır şamata iyi olur
Geçerli olacak yerler yukarıda yazıyor. Bunlar için gerekli bölümler zaten var. Orda tabii ki açabilirler.
Tabii sohbet edilebilir ama arkadaşa bugün nasılsın diye de konuda sorulmaması lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu işi abartanlar var...
Bu özen gösterilecek bir şey. Bu yüzden bunu özen gösterilmesi altında yazsak olurha bide şu kışkırtma işini bi ele alsak mesela bölümdeki kullanıcıların telefonlarını kötülememek ve yersiz başka telefonları övmemek gibi bişiler de koyabilirmisiniz?
Haklısın bu konuda... bi zaman sonra herkes muhabete başlıyor.Tabii sohbet edilebilir ama arkadaşa bugün nasılsın diye de konuda sorulmaması lazım diye düşünüyorum. Yanlış mıyım? Bu işi abartanlar var...
Böyle bir şey olamaz çünkü o konular yönetici onayından geçip paylaşılıyor ve bölümde var mı yok mu kontrol ediliyor. Dediğiniz gibi olursa karmaşa ortaya çıkar.uygulama paylaşımının yasak olması konusunda emin değilim.çünkü burası symbian ile ilgili yeni gelişmelerinin merkezi gibi bi şey oldu
tabi her uygulamayı paylaşmak saçma olur ama mesela x-plorer, opera, fmobi vb. gibü herkesin önemli gördüğü uygulamalar ilk burda paylaşılsa sonra taşınsa? veya yeni bi cfw yapıldığında yapan kişi konuyu buraya açsa bi iki gün sonra cfw bölümüne tsşınsa daha doğru olmaz mı?
sonuçta burası en çok ziyaret ediyen symbian 3 bölümü ve kimse hergün önemli uygulamalara günceleme gelmiş mi diye uygulamalsr bölümündeki her bir bölümü ayrı ayrı inceleyemez.ben sahsım adına konuşuyorum uygulamalsr bölümüne sadece ihtiyacım olduğunda uğruyorum.onun dışında bakalım ne gibi yenilikler olmuş diyerek her gün bu bölümü açıyorum tarayıcımın ana sayfadaki yer imlerinden.
biliyorum bu biraz moderatörlere yük yükleyecek ama o kadar da olsun dimi?
yemrearslan arkadaşım istersen diyer başlıklar kapansın herkez burada paylaşım yapsın he olurmu öğle şey paylaşım yerinde paylaşım sorunlar yerinde sorunlar ve çözümleri bu arada Sensation bir güncellemenin gelmesi beklendiğinde modoratörlerden biri açsın konuyu aynı konuyu bir başkası açtığında kapatılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?