BOLT v1.70 S60v3(cepten youtubeye girme) Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

archeuscaine

archeuscaine

Üye
baba ben bunu kurdum eline sağlık süperde oldu ama senin telefonda menüye eklemişsin bende s5620 monde var kurdum normal uygulama olarak kullabiliyorum menüye nasil eklerim ?

mertbjk41

mertbjk41

Üye
teşekkürler kardeş.emeğe saygı;ellere sağlık:oke:

oski19

Üye
Allah razı olsun arkadaşım süper bişeymiş sorunsuz şekilde video izleyebiliyorum youtubedan falan

wildtiger223

wildtiger223

Üye
saol elıne saglık

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Çok teşekkür eline emeğine sağlık

babatash

Üye
Rica ederim ne demek

bende önceden bu program ile youtube ye giriyordum sorunsuz bi şekilde çalışıyordu ama şimdi yeni çıkan bolt programını indirmemi istiyor indirdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
youtube a girmek için bu kadar uğraşmayın telefonun kendi web tarayıcısının ayarlarından indirirken aç seçeneğini işaretleyin sonra da cepyoutube.com sitesine girin istediğiniz videoyu arattırın ardında indirme seçeneklerinden istediğinizi seçin o hem indirir hemde indirirken videoyu izlemenize olanak sağlar sitede direk izleme link i var ama ben bir türlü izleyemedim hata veriyor o yüzden indirirken izliyorum sonra videoyu siliyorum ama yarıda kesilen indirmeler E/system/dmgr klasörüne yüklüyor arada bir oradaki videoları da silin hafıza dolmasın eğer izlemeyi başaramazsanız ya da telefonun web tarayıcısı ayarlarında indirirken aç seçeneği yoksa opera mini uygulamasından vuclip.com adresine girin orada internet üzerindeki bütün videoları bulabilirsiniz izlemek için stream seçeneğinin yanındaki hi(yani yüksek kalite) ya da reg(düşük kalite) seçeneğini seçebilirsiniz aynı zamanda isterseniz play seçeneğinin yanındaki hi ya da reg seçeneklerinden indirmede yapabilirsiniz ama önce realplayer ayarlarından varsayılan erişim noktasını internet seçeneğini seçin yoksa bağlantı kurulamıyor uyarısı alırsınız kolay gelsin yapamayan arkadaşlar mesaj yazabilir ama cepyoutube daki videolar daha kaliteli...

xErKaNx

Üye
selam arkadaslar bende suanda bolt browserin 2.31 surumu yuklu ama bir soru var. Nedense videolari izlerken 3-5 saniyede bir yukleniyor diyor aciyor ve yine 3-5 saniye sonra yine yukleniyor diyor. Hep boyle izleniyor. Bu da cok zevksiz oluyor bunun sorununu cozen varmi. Bu sorunsuz izleyenler arasinda n73 kullanicisi varmi acaba. Hattim vodafone sinirsiz internetim var. Saygilar

yorgunkul72

Üye
çaılışırsa çok güzel olur

snyol

Üye
arkadaşlar yukarıda yazan herşeyi harfiyen yaptığım halde tüm yazanları söylüyor onaylıyor ancak %100 olduğunda youtube videolarını oynatmıyor yardımcı olun lütfen çok acilllllll adım fikri

okankoc

okankoc

Üye
tesekkürler

fedekarr

Üye
ya ben izleyemiyorum.. ne yazıyos aynısını yaptım ama açmıyo :)

--------------- Ekleme ---------------

e63 kullanıyorum

micqrop

Üye
e72 caLısmadı :@

molzen11

Üye
merhaba ya benim telefon hiç açmadı enson güncellemeden sonra bunun gibi programları açmıyor nedendir.teşekkürler.

kaptanlar

kaptanlar

Üye
Arkadaslar video izlemek isteyenler m.vuclip m.youtube sitelerine grip video tiklayip straming yazan yerde hi ve log yazar log yazan yere tiklayip donmadan izleye bilir play yazan yerden indire bilirsin yada aodi yazan yerden video mp3 olarakta indire bilirsiniz ben giriyom aradigim tum videolari bulabiliyor realonlyplayerden oynatiyor ucweble gris daha hizli maxicep dostlarima yardim olduysam ne mutlu bana

botanakyol

Üye
kankı eyw iyi hosta bu programda i ler basmıo benım yaa onun dısında konsolu (ctrl-chr) acamıyorum hıcbır ısaretı kullanamıyorum yardım pls

xfactory9025

Üye
bi daha da bu telefona intrnet ile alakalı bişey yüklersem ne olıyım bu kaçıncı program hepsinde sorun çıkıyo 1 saat bekliyo.Telefonun wirelessi resmen çöp kafayı yedirtti telefona interneti olduğu için para verenlerin aklına tüküriyim aldığım günden beri 1 kez adam akıllı kullanamadım ya donar ya baglantı kesilir 100 mbit baglantyla baglanıyoz yine kesiliyo bu nasıl iş anlamadım gitti

raratk

Üye
arkadaslar benim telefonda bolt olutoy anacka videoyu doldurduktan sonra re s atıyor bi yardımcı olurmusunuz benim tel dokunmatix

mustafa5603

Üye
ses çıkmıyor bi de tam rkran değil

abb94

abb94

Üye
teşekürler

Üst Alt