BOLT tarayıcı youtube den video izlenir [kaptannova]

Sponsorlu Bağlantılar

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
BOLT tarayıcı youtube den video izlenir [kaptannova]

bu taryıcı ile %15 hızlı sörf yaparsınız ve youtubeden video izleyebilirsiniz eğer izlenmezse
-menü-preferences-video setting e tıkla sonra iki kere no işaretli olmak üzere ok de.

• Beğen
Tepkiler: leon_men_, Sfarllex, showmiztik ve 4 diğerleri

trident_54

Üye
Usta bu Dosyayı Rara dan çıkardı mı içini açıyorum bir sürü dosya bunu telefona nasıl yükletecez bir yardımcı olsana winrar dosyasını çıkardıkdan sonra dosyayı olduğu gibi mi telefonun içine yapıştıracazz

trident_54

Üye
ayrıca video da izlenmiyor dostumm....

ege970

ege970

Üye
Usta bu Dosyayı Rara dan çıkardı mı içini açıyorum bir sürü dosya bunu telefona nasıl yükletecez bir yardımcı olsana winrar dosyasını çıkardıkdan sonra dosyayı olduğu gibi mi telefonun içine yapıştıracazz
usta o rar değil jar :) jarı açarsan öyle bissürü dosya gözükür..rar gibi görünür o ama değil.. rar gibi görünmesinin nedeni winrar jarları açabiliryor ondan :) sen direk o dosyayı at teline

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
video izlemek için öncelikle flash player indiriyor...

trident_54

Üye
Onu nerden indirecez ustaa onu da bi söylersen sevinirizz....

kaptannova

Üye
    Konu Sahibi
mesela youtubeye girdiniz gprs ile videoda playe basın o kendisi izin ister ve yükler ben öle yaptım..

gs_tayfun

Üye
ben Wlan agıyla baglanıyorum. youtubeya giriyor fakat izlemek istediğimde videoyu telefona indiriyor videonun yarısını :hmmm

trident_54

Üye
Hiç Uğraşmayın İzlenmiyor Galiba Flash Programı yok piyasada tahminim w-t3 ler desteklemiyorrr

destroy116

destroy116

Üye
skyfire kullanının

karakartal3307

karakartal3307

Üye
nokia 5310 expres music te izlenmiyor heralde gardaşlar yardımcı olursanız yada varsa hangi program...

kemal_gs

Üye
tridentte açılmıyor nasıl yapacaz arkadaşalr yha w-t11

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye

bu taryıcı ile %15 hızlı sörf yaparsınız ve youtubeden video izleyebilirsiniz eğer izlenmezse
-menü-preferences-video setting e tıkla sonra iki kere no işaretli olmak üzere ok de.

iki kere no seçeneğine ok dersen olur mu yukarıda sana video görüyormusun dio sen 2. mutlaka video gelirken yok gelmedi diyorsun çalışmasında sorun çıkartır bana sorun çıkarttığından biliyorum

i905382715042

i905382715042

Üye
arkadaşlar acilll yardım nokia 5230 flash oynatabilen bir tarayıcı yüklemek istiyorum ama hepsi rar uzantılı olduğu için telefon desteklemiyor lütfen yardım edin

wolkan123456789

Üye
video oynatmı napcaz flash playr dıo ındırıyom olmuyo yıne :(

girayhan43

girayhan43

Üye
arkadasım bu bolt programını ben wt6 da kullanmaya calıstım fakat olmuyor bu

handsomeguy

Üye
kaptannova üstad gayet güzel izah etmiş. tridentte maalesef videoyu cep telefonbuna veya hafıza kartına indirip izleyebiliyorsunuz.

kaptannovanın atlatığı bir husus var o da şu. maalesef bolt 2.11 versiyonunda bunu yapabilmek mümkün. yeni versiyonunda anlatıldığı gibi işlem yapılamıyor maalesef.

buradan indirebilirsiniz

Üst Alt