Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bolt browser 14.12.2011 itibari ile ekonomiye yenik düştü ve kapandı !
Sponsorlu Bağlantılar
navti
Üye
bolt iyidi
lgkg300
Üye
Evet arkadaşlar maalesef haber doğru. Mobil marketteki büyük tarayıcı aktörlerinden biri olan BOLT Tarayıcı, bundan sonrası için hizmet vermeyeceğini duyurdu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
, çok fazla da bir açıklama yapmayarak bazı ekonomik nedenlerden ötürü artık bu hizmeti sağlayamayacaklarını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.
Yapılan açıklama aşağıdaki gibidir. “The free BOLT mobile browsing service has been discontinued. Unfortunately, the economic circumstances prevented us from running a free service going forward. We apologize for any inconvenience and thank you for your loyalty and support. ”
silentwolf
Üye
bolt gibi kralı yoktu . Hem pc görünümlü hemde cogu siteden vıdeo acabilme özelligi nerdeyse pc tarayıcılarında bile yok. Çok üzüldüm şahsen. Zengin olsaydım makul bi fiyat bağışlardım böyle karşılıksız gùzellik ôzellìk ve kalite veren insanlara
symbianlover
Üye
Tam skyfire'yi keşfettim kapatıldı, Bolt'u keşfettim battı, nolacak benim halim
The Best OEZIL
Üye
Justın bıber ve hilal cebecı cd si al . Belki ölürler
datou diye bi browser var dediklerine göre skyfire gibi bütün flash site ve videoları açıyor fakat program çince türkçesi olmadığı için kullanamadim ben
Villager
Üye
opera minide facebookta paylaşmada sorun var olmuyo. Nokianınki iyi ama boltla operadaki metin kopyalama falan olsa tam olur program. Ama beta daha, sonradan belki koyarlar.. S40 kullanıyorum ben..
eRDiiL
Üye
görüntüsü filan iyi değildi ama en kullanışlısı bolttu