bold 9780 mi 9900 mı yoksa i phone mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mamef

mamef

Üye
    Konu Sahibi
bold 9780 mi 9900 mı yoksa i phone mu
arkadaşlar ben telefonumu değiştirmek istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım
i phone 4 ün kasasını doğruyu söylemek gerekirse hiç beğenmedim i phone 5 i belki beğenirim ama onun içinde sonbahara kadar beklemek istemiyorum
black berry bold 9780 beyazı gerçekten çok hoş ama onun da yenisinin çıkacağını duydum ve telefonun alır almaz eskimesini istemiyorum bu yüzden black berry bold 9900 a baktım bu telefonun ise özellikleri iyi ama görünüşü bakımından bold 9870 beyazdan çok çok daha kötü
büyük bi olasılık i phone almıcam ama yinede görüşlerinizi almak istedim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bu konuyu black berry bölümüne açarsan herkes bb al der. cep telefonları genel bölümüne açsanız daha iyi olur böyle konuları.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bence iphone

Türe

Türe

Üye
iPhone

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
ben bb 9900 kullanıyorum iphone almaya kalksan 2400 civarı gibi bi fiyatı gözden cıkarman gerekecek artı iphone kapalı bir telefon yani iphone dısında veri alısverişi yapamıyorsun tabi herkesin elinde olması bunu biraz sorunluktan cıkartır ama okadar para edermi tartısılır bb'nin tek kötü yanı BİS malesef 16-19 tl arasında bi ilave gider olucak ama bana kalırsa bb derim karar senin yine de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt