Bmw X6 (resim)

Sponsorlu Bağlantılar

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize tskler.. kusura bakmayın gece okuduğum için msjları size cvp veremedim...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(busem &#064; Apr 14 2006, 07&#58;45 PM) [post=315864]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iğrenç ya bence..Tavanı çok basık x5 den asla vazgeçmem..çok rahat.Ne o öyle sanki tavan başıma çökecek gibi
[/b][/quote]

icine girip bide baksan eminim yorumun deisir

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
bencede...

busem

Üye
<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; Apr 14 2006, 11&#58;38 PM) [post=316044]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(busem &#064; Apr 14 2006, 07&#58;45 PM) [post=315864]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
iğrenç ya bence..Tavanı çok basık x5 den asla vazgeçmem..çok rahat.Ne o öyle sanki tavan başıma çökecek gibi
[/b][/quote]

icine girip bide baksan eminim yorumun deisir
[/b][/quote]
Hiç değişmez emin ol..Bedava verseler sürmem onu.

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
busem wallah bana onu bedava verseler ... arabadan nefret etsem bile yine alırım başka birine satarım sürümden kazanrım ....

busem

Üye
hahah ilginç bir yaklaşım ticari kafa var sende demekki bravo ben bunu düşünmemiştim

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ama ???

madhead

madhead

Üye
durun daha aracın prototipini gördünüz..illa o şekliyle piyasa sürülecek diye bişi yok..değişiklikler yapılır onun üzerinde..ama bu haliyle bile x5 ten daha güzel bi araç bana göre..

busem

Üye
hiç de bile x5 daha güzel heheheh

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
x5 in yerini hiç bir araç tutamaz bana kalırsa rahatlığı konforu bakımından 10 numara bir araç x5..

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(_BECK_HAM_ &#064; Apr 14 2006, 11&#58;29 PM) [post=316094]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
x5 in yerini hiç bir araç tutamaz bana kalırsa rahatlığı konforu bakımından 10 numara bir araç x5..
[/b][/quote]
x6 yı kullanmış gibi konuştun..

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
inş kullanırız kardeşim...

madhead

madhead

Üye
inşallah..

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
tskler kardeşim...

gknky

gknky

Üye
ben beğenmedim şimdiki zamana uygun bi araba deil bence . ... .

RockFord Fosgate

Üye
X6 uzaktan yakından bu arabaya benzemıcek.... amacları farklı bı kere&#33; X6 X5e benzer ancak daha yenı teknolojılı ve daha yenı tasarımlı daha alısıldık bır arac olacak&#33;

jeacona

jeacona

Üye
kutu gibi duruyo hiç şekil yok

beğenmedim açıkçası

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için tskler..

Yıgen

Yıgen

Üye