.BLZ Uzantılı Olmayan NGAGE Oyunlarını YÜKLEMEK

Sponsorlu Bağlantılar

MiCoX

Üye
bu arada pcstude olmadan card raider ile nasıl yaplıyor card raider e taktığımda app klasoru cıkMıyor..
 


mehmetonline

Üye
n gage oyunlarını cep telefonuma nasıl gönderceğim
 

mortal541

Üye
Ya arkadalar ben Epocware Pc File Manager programını kullanamıyorum.telefonum 6670 ve usb den pc ye bağlıyorum teli.bana önerebileceğiniz başka bir program var mı?
 

p3quod

Üye
sağol cok yardımcı oldun
 

burakce

Üye
Arkadaşlar,

6630 için oyun yüklerken pc suite ile bilgisayarı kablo ile bağlıyorum, çünkü bilgisayarda bluetooth yok, üstelik Epocware file manager de 6630 tanımıyor,
ben nasıl oyun yükleyeceğim ,yardımcı olur musunuz?
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 7610 u da kablo ile bağlayarak oyun yükleyebilen birisi olarak anlatayım :)

Önce pc suiteyi eşleştirin daha sonra suite den "Dosya Yöneticisi" kısmını açın.
Orada bir klasör olusturun ngage gibi, ve atacağınız oyunu buna atın .

Daha sonra telefonda file manageri açın ( fexplorer gibi. ) ve bu ngage klasöründeki oyun klasörünü aynen system> apps klasörünün içine yapıştırın böylece direk oraya atmış olacaksınız ve oyun yüklenmiş olacak.

Direk olarak e>system>apps a atamıyoruz çünkü pc suite system klasörünü görmüyor.
Ama bu şekilde telefondan atmış oluyoruz, saygılar
 

burakce

Üye
apps içine yapıstır diyorum ama sonra dosyaları göremiyorum, neden acaba?
 

yaramaz959

Üye
Bende hafıza kartı okuyucu var ngage oyunlarını nasıl atabilirim lütfen yardımcı olun
 
C3z4

C3z4

Üye
abi bunun sx1 için olanı warmı yardım pls??
 

toxin_355

Üye
ya arkadaşlar ben bu pc suiti bir türlü çözemedim.telefonu pc suite tanıtamıyorum.bende bi bluetooth programı var xtnlblueconnect diye.o program yüzünden mi acaba? negative yardımcı olursan sevinirim. :(
 

McKeinZe

Üye
Negative Arkadaşım olayı çok duru bir şekilde açıklamışsın yaptım zor ama gerçekten oldu saol :artı:
 

konoko44

Üye
arkadaşlar sx1 usb kablosu ile .blz olmayan oyunun klasörünü değiştirmeden, e/system/apps/ klasörünün içine attım. teli açıp kapadım. fexplorer ile klasörü e/system/apps/ içinde gördüm. şimdi oyunu nasıl çalıştıracağım? menüde oyunlarda görünmüyor. ana menüde kısayol falan yok. ayrıca bir program yüklemem mi gerekiyor? lütfen yardım???
 

bjkboy

Üye
arkadaslar sonic yukledim sonra actim sihirbaza tikladim winrar dan sonra hata cikiyor boyle yaniiiii

! Desktop\0005-SonicN[ 0005-SonicN[ dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! \Desktop\0005-SonicN[ Tanımlanamayan arşiv sonu
 

oguzcs

Üye
:D :eksi: arkadaşım 7610 telefonumla ngage oyunlarını yüklemek icin pc suıte programıyla telefonumu nasıl sşleştirecegim link calışmıyor yardımcı olurmusunuz
:haha: :P
 

muraty1

Üye
sx1 nasıl yükleniyor
 
dinde

dinde

Üye
Originally posted by MiCoX+Apr 20 2005, 08:38 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(MiCoX &#064; Apr 20 2005, 08:38 PM)</div><div class='quotemain'>bu arada pcstude olmadan card raider ile nasıl yaplıyor card raider e taktığımda app klasoru cıkMıyor..
[post=35284]Quoted post[/post]​
[/b]



<!--QuoteBegin-yaramaz959
@May 27 2005, 08:06 PM
Bende hafıza kartı okuyucu var ngage oyunlarını nasıl atabilirim lütfen yardımcı olun
[post=65445]Quoted post[/post]​
[/quote]
 

ssaydan

Üye
Negative üstat PC Suite ile PC-Telefon arası bağın kurulması konu linki çalışmıyor bu konuyu bulamadım mail atabilirmisin veya tekrar açıklayabilirmisin
 
mert35c

mert35c

Üye
Originally posted by Negative@Dec 27 2004, 10:50 PM
.BLZ Uzantılı Olmayan NGAGE Oyunlarının Yüklenmesi

**Önce PC Suite ile Telefonumuzu Eşleştireceğiz.. Eğer PC Suite ile zaten eşleştirdiyseniz,bu makaleyi okumaya dewam edin, yok ben PC SUİTE yi Bluetooth ile eşleştiremedim derseniz, buraya tıklayarak PC Suite ile PC-Telefon arası bağın kurulması konusunu okuyarak buraya dönünüz .. ;)

Şimdi PC Suite ile telefonumuz eşleşti .. :)
Aşağıdaki linkten File Manager&#39; i indirin ve Bilgisayarına kurun .. Pc suite eşleştirilmişken bu file manager i çalıştırın ve Teleofnunuzun modelini seçin yukardan .. Bundan sonra artık telefonunuzu çok rahat kontrol edebileceksiniz, tleeofnunuzun disklerini görecek file manager ve tüm NGAGE oyunlarını bu sayede hemen atabileceksiniz .. ;)

>> Epocware File Manager yüklemek için tıklayın .. <<

Çektiğiniz zip yada rar uzantılı ngage oyununu dosyasını extract edin..(Sağ tıkla / Extract To Here - Buraya Çıkart yapın) Rar uzantılı ise Winrar programını temin etmeyi unutmayın bilgisayarınıza, bu noktadan sonra bir klasör oluştu ve içinde System , Libs , Data vs.. gibi ilginç klasörler oldugunu göreceksiniz ... Şimdi yapacagimiz şu ..

Bilgisayarına extract halde elde ettiğiniz klasörün içindeki tüm klasörlerin görüntüsünü, telefonun E sürücüsüne atmanız ... Bunu sürükle bırak yöntemi ile, aynen windows da bir hdd bölümünden, diğer hdd bölümüne dosya kopyalarmış gibi kopyalacaksınız Epocware File Manager ile .. Epocware file manager iniz E sürücüsüne girilmiş şekilde açık halde kalsın ve , oyunun klasörlerinin içindekileri komple telefondaki E sürücünüze atın ..

Şöyle daha açıklayıcı olur umarım ; Sizin bilgisayarınızda açtıgınız dosyada apps klasörünün içinde örnegin sonic klasörü var, bu klasör aynen telefonunuzun e sürücüsü / system / apps klasöründe olmalı, apps klasöründeki görünümleri aynı olmalı, mesela sadece sonic klasörü yok, yanında bir de Libs klasörü var derseniz, aynen telefonunuzun e /system/libs klasörüne o ögeleri yerleşmiş görmeli, yerleştirmelisiniz ..

Elinizde bir klasör var ve amaç bunu telefonun "E" diskine atmak , ummarım işi çözdünüz .. 8)

Tüm NGAGE Oyunlarıı güncel olarak bulabileceginiz tek adres , tek link , MaxiCep.Com FArkı
http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=3030
[post=2442]Quoted post[/post]​
Usta bende epocware filemanager&#39;ı kurdum pc suitle teli bağladım sürücüleri görebiliyorum ama pcdeki dosyaları E&#39;nin içine sürükleyip bıraktığımda "..could not be copied Invalid name(123)" yazısı çıkıyo sence problem nedir. şimdiden saol
:help:
 

alpole

Üye
Selam arkadaşlar;

Şİmdi ben bu programı yükledim fakat benim tel. 6630 ve yok onun yerine 6600 seçtim olmadı kablosuyla bağladım olmadı en son bluetoothla denedim olmadı ne yapmam gerekli : help :
 


Üst Alt