Ben kendi adıma söyleyeyim 505 ile çok rahat edemedim.. kulak içi kulaklık da kullanan bir insanım üstelik.. Kafandan düşecekmiş hissini kafandayken de hissediyorsun, ama düşmüyor
.. Bh 503ün ses kalitesinin, 505 e göre çok daha üst düzey olduğundan şüphen olmasın.. Kulağa kaplayan kısmı tamamen sünger, sadece kulağının arkası için bi alışma süreci gerekebilir.
Dışarıya ses verme konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin.. Dışarıya gerçekten biraz fazla ses veriyor. Gürültülü ortamlarda müziğini "rahatlıkla" dinlersin (dışardaki seslerden 100 de 100 kurtulamıyorsun tabi ki) ama, dışardakiler için gürültüyü biraz daha arttırmış olabilirsin
.
bir de kendi adıma söyleyeyim, elimde bh 503 varken bh 505 in kullanımından cidden çabuk sıkıldım.. 503 kullanım olarak zevk veren bir kulaklık. tabiki bu kişiye göre değişebilir.
BH 503' artıları : Kaliteli ses, daha yüksek ses seviyesi, bana göre çok daha şık, şarjı çok daha iyi, Kulaklık tuşlarının kontrolü çok rahat.
BH 503' eksileri: Ağır bir kulaklık, dışarıya fazla ses veriyor.
BH 505' artıları : son derece hafif, kulak içi başlık olduğunda kaliteli ses (Normal kulaklık gibi kulağa oturan başlığı da var.), Bass tan ziyade "mid" sesleri 503 e göre daha iyi veriyor ( kulak içi başlığı ile)
BH 505' eksileri: Yürürken sallanıyor
, arada sırada kulak içine tam oturan yeri çıkıyor sık sık düzeltmek zorunda kalıyorum. Ses seviyesi özellikle telefonla kullanımda çok da yüksek değil. Bir de kontrol tuşları çok küçük.. Müzik değiştirme veya ses açma kapama işini çok rahat yapamıyorsunuz.. Tabi ki 503 e göre..
Bu arada, Gürültü engelleme özelliği üst düzey değil.. Telefon konuşmalarında ikisinin de bir farkı yok..