Aege
Üye
-
Konu Sahibi
-
Paran varsa Nokia BH-503 al derim benn, nedeni ise almışken iyisini almak gerekir dostum
bilgiler için çok teşekkür ederim.Şunu merak ediyorum ; mesela ben otobüsteyken yanımda oturan kişiye BH-503 ile son ses müzik dinlerken ses gider mi ? Kulak içi kulaklıklarda böyle bir sorun olmuyor çünkü. Ve birde BH-503 sizi araba kornaları ve sokak seslerinden kulak içi kulaklıklar kadar soyutlayabiliyor mu ? Eğer bunlara da evet derseniz yarın BH-503 siparişi vereceğimMerhaba.. Nokia BH 505 ve Bh 503'ün ikisini de kullandım, en sonunda 505 i sattım.. İkisinin artı ve eksilerini özetleyebilirim sanırım Bh 505 son derece hafif bir kulaklık.. varlığı ile yokluğu anlaşılmıyor.. ancak kulak içi olan kulaklıklar, siz hareket halindeyken yerinden rahatlıkla oynuyor ve ses kalitesi olarak sıkıntı yaratabiliyor.. sesi de çok üst seviyede "kesinlikle" değil.. Ama yeterli tabiki.. konuşurken gürültüyü elimine etme olayını da test etmek için ikisiyle aynı kişiyi arayarak konuştum.. Ancak karşı taraftaki arkadaş hiçbir fark olmadığını söyledi.. gürültülü ortamlarda dahi.. sadece 503 kullanırken kendi sesini duyduğunu söyledi ve bunu da sesi azıcık azaltarak hallettim.. Bh 503 ün ses kalitesi kesinlikle 505 ten daha iyi... ve ses seviyesi de yüksek... her iki açıdan da tatmin edici. telefon konuşmalarında da hiç problem yaşamıyorum... Ve bu yüzden şu an Bh 503 ü kullanıyorum ve son derece de memnunum.. BH 503 ün en büyük eksisi ise ağır bir kulaklık olması.. ben alıştım, sorun yaşamıyorum ama başlangışta kulağımın arkası biraz acıyordu.. Ama kulaklığı takınca ağırlığı hissediyorsunuz... Bir de benim aldığım kulaklıktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama, telefonu çantamda taşırken başımı sağa sola çevirdiğimde arada sırada kesilmeler olabiliyor.. Bu sıkıntıyı BH 505 de hiç yaşamadım.. Ama dediğim gibi, 503 kesinlikle daha kaliteli.. Şunu da ilave edeyim, büyük olmasına karşın 505 e göre kulakta çok daha şık duruyor.. bu benim ve etrafımdakilerin kanaati.. Ama hangisini alırsan al memnun kalacağını düşünüyorum.. ----------Eklendi @ 21:26:19 ---------- Yazıldı @ 21:22:06 ---------- Bu arada şarj olayını dert ediyo musun bilmiyorum ama özelliklerinde yazandan biraz daha farklı diyebilirim... 25 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebildiğimi hatırlıyorum BH 503 ile... Ama Çok da büyük bir problem değil açıkçası.. ----------Eklendi @ 21:33:21 ---------- Yazıldı @ 21:26:19 ---------- Philips Bluetooth stereo headset SHB9001 / SHB9001WT/00 Türkiye'de var mı bilmiyorum ama bunu kullanan bir arkadaşım çok memnun.. istersen araştırabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?