Bluetooth kulaklık bağlı iken mesaj sesi çıkmaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth kulaklık bağlı iken mesaj sesi çıkmaması
HTC Desire MIUI 2.4.6 rom ile Samsung HS3000 bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Kulaklık bağlı iken SMS geldiğinde telefon dışarıya ses vermiyor sadece kulaklıktan veriyor sesi. Ama diğer tüm bildirimleri hem telefonun hoparlöründen hemde kulaklıktan veriyor.

Benim sorunum SMS sesini kulaklık bağlı iken telefonun hoparlöründen ses vermesini nasıl sağlarım.

abandonware

abandonware

Üye
"diğer tüm bildirimleri hem telefonun hoparlöründen hemde kulaklıktan veriyor" demesen o öyledir yapacak bişi yok diyecektim ama :hmmm herhalde yazılımsal olarak öyle programlanmış.

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
sms geldiğin ayrıca uyarı vermesini sağlayan program var mıdır ? Symbianda vardı o tarz birşey

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Benimde herhangi bilgim yok öyle bir programın varlığından...

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
SMS Reminder diye program buldum ama oda işime yaramadı. Başka programlara bakıyorum. Olmadı rom değiştiricem

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
SMS Reminder diye program buldum ama oda işime yaramadı. Başka programlara bakıyorum. Olmadı rom değiştiricem
Çözüm yolunu bulursanız eğer burda paylaşın lütfen diğer insanlarda öğrenir sayenizde... Hayırlı Bayramlar...

saybatli2010

saybatli2010

Üye
    Konu Sahibi
MildWild roma geçiş yaptım ama aynı sorun onda da mevcut hala sms sesleri kendi hoparlöründen gelmiyor. Sanırım androidin genel bir sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt