bluetooth hack lütfen okumadan kullanmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muaz1

muaz1

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth hack lütfen okumadan kullanmayın
arkadaşlar geçen hafta telefonuma bluetooth hack programı atmıstım bt info diye kullandım gayet iyi çalıstı sonra hafıza kartındaki oyunların isimleri değişmisti değişik semboller vardı hafıza kartına herhangi bir işlem yapsam sürekli hata veriyodu oyunları notpad le açtıgımda c other diye yazılar vardı sonra bluetooth hack programını açtım aynı yazı ordada vardı. yani sorun büyük bir ihtimalle bu programdan kaynaklanıyor hafıza kartına kesinlikle biçimlendiremiyorum izin vermiyor aynı programı arkadaşıma atmıstım onunda hafıza kartı aynı sorun yasandı yani 1gb hafıza kartımdan oldum. birde telefonun beyni karısmaya basladı güvenlik kodunu giriyorum açmıyo bir süre sonra kendiliğinden açılıyo. yani bu tur programları kullanırken dikkatli olun.Bence hiç kullanmasınız daha iyi olur.:vur:vur

AKATLI

AKATLI

Üye
ee arkadaşım ne diye hack programı kullanırsın ne istiyon milletin telefonundan

sana söylencek tek söz var

''' Ava giderken avlanmışsın !!! '''

:oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ben kullanıyorum , tamamen şaka amaçlı hack mack deil yani giriyorum tuşlarını kilitliyorum , telefonu baştan başlatiyorum , sessiz deyse devre dışı bırakıom falan . vede hafıza kartımdada telefonumdada hiçbir sorun olmadı ... 6303c kullanıyorum

ByAbsn

ByAbsn

Üye
muaz1

muaz1

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:eheben sadece denemek amaçlı kullanmıstım:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt