Alive
Üye
Originally posted by NeedLeFLuff@Oct 10 2005, 06:23 PM
walla lafımı kimseden esirgemem varsa koyacan kardeşim yoksa bizi kandırmaya çalışma
[post=188141]Quoted post[/post]
Originally posted by ChavRash@Oct 10 2005, 06:41 PM
İnandırıcı gelmiyor..
Dünya internetinin en önde gelenlerinde aratılmış çıkmamış. Symbian resmi sitesi sahiplerine e-mail atılmış ve böyle bir programın olmadığının ve bu yakınlarda hiçbir firma böyle bir program yazmıyormuş ilerde olabilir ama şimdilerde yok denilmiş.
Ve sen gelmiş bize bu program bende var diyorsun.
Eğer yalan değilse yabancı bir internet sitesinde görmüş bir akrabam bu konuşmaları.
[post=188165]Quoted post[/post]
Originally posted by Alive+Oct 10 2005, 06:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Alive @ Oct 10 2005, 06:35 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-NeedLeFLuff@Oct 10 2005, 06:23 PM
walla lafımı kimseden esirgemem varsa koyacan kardeşim yoksa bizi kandırmaya çalışma
[post=188141]Quoted post[/post]
o program izinsiz bluetooth ile mesaj göndermeye yarıyor.Originally posted by aykutt89@Nov 5 2005, 07:43 PM
vala ben internette araştırdım bluejack diye bi program yapıyomuş bu program bende var ama hiç bi işe yaramıyo yada ben çözemedim
[post=204600]Quoted post[/post]
Sen onu bize yolla biz çözeriz sen bak keyfine...Originally posted by aykutt89@Nov 5 2005, 07:43 PM
vala ben internette araştırdım bluejack diye bi program yapıyomuş bu program bende var ama hiç bi işe yaramıyo yada ben çözemedim
[post=204600]Quoted post[/post]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?