elin dert görmesin sagol sende sağol :)
galatasaray57 Üye 5800,5130 ve 6300 yükledim 5800 da x-plore de rar yada jar ra çevirme yoktu dosyaları bu güzelmiş tşk
5800,5130 ve 6300 yükledim 5800 da x-plore de rar yada jar ra çevirme yoktu dosyaları bu güzelmiş tşk
baradan Üye Çok güzel programlar var ama nedense hiç biri telefonuma uymadı bir türlü.. 6303i çok mu kötü bir telefon? Anlamadım ki..!
Çok güzel programlar var ama nedense hiç biri telefonuma uymadı bir türlü.. 6303i çok mu kötü bir telefon? Anlamadım ki..!
odunuzz Üye ॐOsMaN' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... osman kardeş bu dil dosyaları yada metinler hangi class dosyasında idi c.class miydi yoksa - - - Eklendi - - - Yada sana opera mini mi versem turkcelestirsen olurmu
ॐOsMaN' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... osman kardeş bu dil dosyaları yada metinler hangi class dosyasında idi c.class miydi yoksa - - - Eklendi - - - Yada sana opera mini mi versem turkcelestirsen olurmu
ॐOsMaN Üye Konu Sahibi nuribaba56' Alıntı: osman kardeş bu dil dosyaları yada metinler hangi class dosyasında idi c.class miydi yoksa - - - Eklendi - - - Yada sana opera mini mi versem turkcelestirsen olurmu Genişletmek için tıkla ... dostum operanın her sürümünde türkçe var
nuribaba56' Alıntı: osman kardeş bu dil dosyaları yada metinler hangi class dosyasında idi c.class miydi yoksa - - - Eklendi - - - Yada sana opera mini mi versem turkcelestirsen olurmu Genişletmek için tıkla ... dostum operanın her sürümünde türkçe var