Blog kullanım kılavuzu(Sitede Blog oluşturma ve yazma)Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

sad222

Üye
teşekkür

kemal21

kemal21

Üye
güzel olmuş

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ya ben yaptım olmadı:off:

--------------- Ekleme ---------------

:hmmmsesimi duyan

:hmmmsesimi duyan

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hata mı aldın Tuğba?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hata yok ben daha bu öğlen deneme amaçlı blog açtım geri sildim

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Hata mı aldın Tuğba?
ya bende olmadı ıkı kere yaptım olusturuyorum ama gelmıyo ..hatta tekrar kapatıp actım üyelık adımı sifremı yıne olmadı.hanı olusturulduktan sonra zıyaretcı mesajı ıletısım falan varya onun yanında sıralanması gerekmıyomu..gelmıyo ama hatta onu gectım profılımde gözükmuyo bıle..sadece acıldı dıyo bloga gırıs yapayım bakım dıyorum ucuyo

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sana özelden çekiyorum o safadan sonra ne yapman gerektiğini

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Anlatımla şuanki blog açma yöntemi uyumsuzluk gösteriyor. ilk ayarları yaptıktan sonra kaydete basınca blog seçenekleri gelmiyor karşımıza. Blog costum pages seçeneğini doldurmadan blog sekmesi gelmez profile

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Anlatımla şuanki blog açma yöntemi uyumsuzluk gösteriyor. ilk ayarları yaptıktan sonra kaydete basınca blog seçenekleri gelmiyor karşımıza. Blog costum pages seçeneğini doldurmadan blog sekmesi gelmez profile
evet aynen öyle anlatım bozuklugu var konuda:hmmm
hallettım tesekkürler erol:oke:

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
güzel anlatım teşekkürler öğrenmek iyi oldu

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi

Eğer gerçekten bir uyumsuzluk varsa Sanırım blog açma ayarları değiştirildi.Çünkü ben anlatımı sorunsuz olarak yaptığıma adım gibi eminim.Vaktim olsa kontrol edip soruna göre konuyu güncellerdim ama kafamı kaldıracak vaktim yok... İlgili mod/Admin arkadaşlarımız umarım bir zahmet ilgilenirler konuyla ki ihtiyacı olanlar istediklerini elde edebilsin kafaları karışmasın...

Kontrol ettim bir absürtlük göremedim anlatım doğru...

caglet

caglet

Üye
çok açıklayıcı teşekkürler...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
ben kendi profil sayfama girdiğimde hakkımda...istatislik gibi şeyler çıkıyor ama Blog çıkmıyor..

Üst Alt