Blizzard, Battle.net'e özel sesli konuşma sistemi getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Blizzard, Battle.net'e özel sesli konuşma sistemi getirdi
Blizzard, Battle.net'e özel sesli konuşma sistemi getirdi

Hatırlarsanız geçen haftalarda bir haber yapmış ve Facebook ile Blizzard firmasının anlaşma yaptığını söylemiştik. İki şirket arasında yapılan anlaşmaya göre artık Blizzard firmasına ait oyunların canlı yayınlarını resmi olarak Facebook üzerinden yapabiliyorduk. Bu olaya sevinen oyuncular, ünlü oyun geliştirme firmasının yaptığı başka bir açıklama ile de sevindiler. Zira Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre artık oyuncular Battle.net üzerinden birbirleriyle sesli olarak konuşabilecekler. Tıpkı Steam'in sesli mesajlaşma sistemine benzetilen bu mesajlaşma sistemi ise şu anda sadece arkadaş çevrenizle ortak grup kurup bu grubun içinden konuşmanızı sağlıyor. Ancak yapılan açıklamaya göre bu sistem geliştirilecek ve takım içi sohbet etme imkanı da eklenecek.

Beta olarak oyuncuların beğenisine sunulan sistem arada aksamaya uğruyor olsa da genel olarak çok güzel bir şekilde çalışıyor. Ayrıca dediğimiz gibi sistem şu anda beta(test) aşamasında. Yani ufak tefek sorunları görmezden gelmek lazım.

Çünkü Blizzard yaptığı açıklamada zaten bu tür sorunların olabileceğini ve bunun farkında olduklarınlarını söyledi. Bakalım bu sistem oyuncuların işini ne kadar kolaylaştıracak.

Alıntıdır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34


Üst Alt