Blitz Brigade Hilesi Arayanlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

kemal115

kemal115

Üye
    Konu Sahibi
Blitz Brigade Hilesi Arayanlar Buraya
Merhaba arkadaşlar bugünlerde bir çok kişi blitz brigade hilesi arar oldu arkadaşlar bu hilede kolay seviye atlama ve hızlı para kasmayı göstericem kusura bakmayın video çekmedim ama size anlatıcam
Gerekli Olanlar ;
1- Rootlu Telefon [Android]
2-GameKiller Programı
Hile yapımı :
Gameloft hesabımız ile chara girdikten sonra training misson diyoruz Stage 1 ' in 1.Bölümüne giriyoruz GameKiller ı açıyoruz Sağ üst köşede Score = Puanımız var .
2-3 Adam Öldürüp Puanımıza bakıyoruz mesela 300 diyelim GameKiller girip 300 ' ü aratıyoruz Baya bi sonuç çıktı Sonra girip 1-2 adam öldürüyoruz score ' u aratıyoruz taa ki tek sonuç çıkana kadar yapıyoruz en sonunda tek sonuç çıkınca Modify And Lock yapıyoruz ardından value ye 99999999999 yapıyoruz ok diyoruz ve oyuna döndük Score : 1491991919 gibi bir rakam aynı işlemi kill ve Health ' da yapabiliriz yani healthi düşürüp yapıcaz biraz adam vurucak aratıcaz öbürü gibi yani anlamamız gereken hile değil işlemdir Kill olarakta adam öldürüp işlemi uygulayacağız Health ' de 4 Tane Sonuç çıkacak hepsinide değiştirecez valueden Killde tek sonuç Tüm Stagler 5 Saniyede geçilecektir buda 1 Saat ' e Tüm Stagler bitti demektir ki 15 Level + 500000 Para oluyor Helikopterli görevlerde kill ' saysını değiştirmeniz yeterlidir böylece oyun takılmaz... Anlamayanlar mesaj atabilirler

Alıntı Değil Emekdir...Forumda yoktur...

• Beğen
Tepkiler: 557furkan ve forex4545

kemal115

kemal115

Üye
    Konu Sahibi
8 Üye Okumuş Biride Teşekkür etmemiş ...

neksussword

Üye
utanmıonmu hile kullanmaya oyunda kim teşekkür etsin bide utanmadan teşekkür beklio yazıklar olsun

kemal115

kemal115

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen forumun amacını anlıyamamışsın boşver ;)
Bu Forum Cep Telefonları hakkındaki tüm bilgiler yararlanılabilicek olan konular üzerine konulmuştur 49 Kişi bu mesajı okuduysa bu demek tir ki işlerine yaramıştır Probglem ?

• Beğen
Tepkiler: forex4545

forex4545

Üye
Kardeş rootsuz hile varmi root luyken google play store ye girmiyoda

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bn bunu yaptim oluyo helikopterde takildim en az 5 kere bu arada tskkurler hile icin yabancilar hile kuklaniyo biz niye kullanmiyalim adamlar en guclu silahjlari slip tek atiyorlar bi 17 lvle gelin

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Helikopter li gorevde kill sayisjni degistirdim ama olmadi screencast ile bi video atsan hep takildi oyun

turkcellllll

Üye
Denemedim ama güzel konuya benziyor :)

oguz0990

oguz0990

Üye
Kardesim ya Rootsuz blitz brigade hilsi yok mu ?

avdo49

Üye
Birader s4 te gamekiller neden açılmıyor?

turkcellllll

Üye
şuan denedim eski konu olduğu için şuan çalışmıyor arkadaşlar.

lakozolulakoz

Üye
Merhaba arkadaşlar bugünlerde bir çok kişi blitz brigade hilesi arar oldu arkadaşlar bu hilede kolay seviye atlama ve hızlı para kasmayı göstericem kusura bakmayın video çekmedim ama size anlatıcam
Gerekli Olanlar ;
1- Rootlu Telefon [Android]
2-GameKiller Programı
Hile yapımı :
Gameloft hesabımız ile chara girdikten sonra training misson diyoruz Stage 1 ' in 1.Bölümüne giriyoruz GameKiller ı açıyoruz Sağ üst köşede Score = Puanımız var .
2-3 Adam Öldürüp Puanımıza bakıyoruz mesela 300 diyelim GameKiller girip 300 ' ü aratıyoruz Baya bi sonuç çıktı Sonra girip 1-2 adam öldürüyoruz score ' u aratıyoruz taa ki tek sonuç çıkana kadar yapıyoruz en sonunda tek sonuç çıkınca Modify And Lock yapıyoruz ardından value ye 99999999999 yapıyoruz ok diyoruz ve oyuna döndük Score : 1491991919 gibi bir rakam aynı işlemi kill ve Health ' da yapabiliriz yani healthi düşürüp yapıcaz biraz adam vurucak aratıcaz öbürü gibi yani anlamamız gereken hile değil işlemdir Kill olarakta adam öldürüp işlemi uygulayacağız Health ' de 4 Tane Sonuç çıkacak hepsinide değiştirecez valueden Killde tek sonuç