Şimdi şöyle söyleyeyim; skydrive kapalı. Sadece garantiye vermeden once aktifleştirerek fotoları kaydetmiştim. Artı oyle olsa bile resimlerde skydrive die Bi klasör oluşuyor oradan resmi tekrar kaydediyoruz ama bu direkt olarak blinkten açıldı ha çok önemli Bi olay değil ama tek bende mi boyle herkeste mi böyle onu anlamadım
Fotoğrafların kayıt yeri hafıza kartı da olsa, wp8 diğer klasörü içerisine de kayıt yapıyor. Nasıl ve ne şekilde olduğunu bilemiyorum ama bundan çok eminim. Geçenlerde tüm fotoğrafları sildim, hatta hafıza kartını formatladım, diğer klasöründen de yaklaşık 500-600 Mbyte yer açıldı ...
- - - Eklendi - - -
sağlık olsun kardeş şuan gül aldım iş çıkışını bekliyorum
şu Wp8 nelere kadir yahu
- - - Eklendi - - -
Şunu Önemle belirteyim,
Hafızada kayıtlı resim, video ve müzikleri MUTLAKA telefondan silin, PC'den yada harici bir kaynaktan silerseniz, sorun oluyor, ikişer üçer tane görülme, bir yerde görülüp, diğer yerde görülememe vb. İş bu noktaya geldiğinde, hafıza kartını çıkartsanız da, telefon kendi hafızasında da sorun yaşamaya başlıyor ... ÇÖZÜM ise hard RESET Maalesef, şuan bu sorunu ben yaşıyorum, ne yaptımsa düzelmedi, güncellemeyi bekliyorum ...