Blink (silinmeyen fotolar)

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Blink (silinmeyen fotolar)
arkadaşlar geçen telefondaki bütün fotoğraflari pcye aktardim. Teldekileri de sildim.
Bugün kamerayi açtim / lenslerden blink'i seçtim / galeri tuşuna ( <- ) bastim ve blinkle çekilen bütün fotoğraflarim çikti. şimdi iki soru var;
1) bu fotolar film rulosunda vardi zaten, sildiğim halde neden blinki açinca çikti ve hala film rulosunda görünmüyor?
2) bu fotoğraflar hangi hafiza da yer kapliyor ? Acaba diğer klasörde mi ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Büyük ihtimalle skydrive hafızasındaki resimleri çekmiştir kendi hafızasına

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
blink bunu kendi kendine yapıyor mu veya sen blinkle bi foto çekip film rulosundan silsen ve sonra kamera/lensler/blink 'ten fotolara baksan çıkar mı ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer skydrive senkronizasyonun açıksa sen telefondan fotoları silsen bile fotoğraflar öğesinde görünür. Film rulosu boş olur ama albümlere girdiğinde skydrive albümlerinde o fotoları görürsün. Buradan yola çıkarak blink'in fotoğraflara ve dolayısıyla skydrive albümlerine erişimi olduğunu düşünürsek mantıklı. Eğer sen çektiğin fotoğrafı skydrive'a kayıt etmeden önce silersen veya kayıt ettikten sonra skydrive'a girip silersen blink o fotoğrafı göremez ama aksi taktirde görür.

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi şöyle söyleyeyim; skydrive kapalı. Sadece garantiye vermeden once aktifleştirerek fotoları kaydetmiştim. Artı oyle olsa bile resimlerde skydrive die Bi klasör oluşuyor oradan resmi tekrar kaydediyoruz ama bu direkt olarak blinkten açıldı ha çok önemli Bi olay değil ama tek bende mi boyle herkeste mi böyle onu anlamadım :)

skynet

Üye
Fotolar hem blink'in içinde hemde film rulosunda oluyor yani sildiğinde 2 taraftanda silmen gerek :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Fotolar hem blink'in içinde hemde film rulosunda oluyor yani sildiğinde 2 taraftanda silmen gerek :)
evet ben de öyle biliyorum. hatta blinkle çekip beğenmediğim resmi blinkten siliyorum çıkıyorum bi bakıyorum film rulosunda hala duruyo oluyo. seninki de tam tersi durum :)

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
aynen valla :) hatta bi de bayan bi arkadaşın hareketli resmini çekmiştim deneme amaçlı, sözlümden laf yedim. ben silindi sanıyodum :(
:D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynen valla :) hatta bi de bayan bi arkadaşın hareketli resmini çekmiştim deneme amaçlı, sözlümden laf yedim. ben silindi sanıyodum :(
:D
:kop:bu fenaymış hocam, geçmiş olsun :ehe

serinaga

serinaga

Üye
Şimdi şöyle söyleyeyim; skydrive kapalı. Sadece garantiye vermeden once aktifleştirerek fotoları kaydetmiştim. Artı oyle olsa bile resimlerde skydrive die Bi klasör oluşuyor oradan resmi tekrar kaydediyoruz ama bu direkt olarak blinkten açıldı ha çok önemli Bi olay değil ama tek bende mi boyle herkeste mi böyle onu anlamadım :)

Fotoğrafların kayıt yeri hafıza kartı da olsa, wp8 diğer klasörü içerisine de kayıt yapıyor. Nasıl ve ne şekilde olduğunu bilemiyorum ama bundan çok eminim. Geçenlerde tüm fotoğrafları sildim, hatta hafıza kartını formatladım, diğer klasöründen de yaklaşık 500-600 Mbyte yer açıldı ...

- - - Eklendi - - -

sağlık olsun kardeş şuan gül aldım iş çıkışını bekliyorum :)

şu Wp8 nelere kadir yahu :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Şunu Önemle belirteyim,

Hafızada kayıtlı resim, video ve müzikleri MUTLAKA telefondan silin, PC'den yada harici bir kaynaktan silerseniz, sorun oluyor, ikişer üçer tane görülme, bir yerde görülüp, diğer yerde görülememe vb. İş bu noktaya geldiğinde, hafıza kartını çıkartsanız da, telefon kendi hafızasında da sorun yaşamaya başlıyor ... ÇÖZÜM ise hard RESET Maalesef, şuan bu sorunu ben yaşıyorum, ne yaptımsa düzelmedi, güncellemeyi bekliyorum ...

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Donma, kasılma vs olmasında bunlar ufak şeyler anladınız siz onu;)

serinaga

serinaga

Üye
Sorun aslında gayet basit, Microsoft gelecek olan güncellemede diğer klasörü sorununu çözümlediğinde kendiliğinden düzelmiş olacak ...

Üst Alt