Blank Usb Storage

Sponsorlu Bağlantılar

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
Blank Usb Storage
Yaptığım bir kaç hata nedeniyle; internal storage içerisindeki her şeyi sildim. Nasıl sildiğimi sormayın. ^^ Ardından sorunlar bir birini kovaladı tabiki. İlk başta kamera'ya erişemedim. Erişmeye çalıştığımda, kapanıyordu. İnternal storage'e girdiğimde ise görmüyordu. Stock rom kurdum. Sorun hala devam ediyordu. Her türlü format yöntemini denedim. Şu an telefonu açtığımda Blank USB Storage sorunu yaşıyorum. Kablo ile bağlandığımda ise internal storage'i göremiyorum. Sadece Sd Card görünüyor. Google play'den uygulama yüklerken problem yaşamıyorum ama mesela kamera açtığımda "Turn off Usb storage before using camera" hatası alıyorum. Aynı şekilde dosyalara girmek istediğimde ise No Sd Card inserted hatası alıyorum. Bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
cihaz ne

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s2

The Shadow

The Shadow

Üye
Hahaha :ehe sdswaptan sonra telefonun kendi hafizasina swap alani olusturmaya calisip sonra geri dondurmeye calistigimda bende ayni hatayi almistim :D PC ye minitool partition kur telin kendi hafizasini (varsa ayni daha sonra sd kart icinde aynisini yap) secip sil sonra tekrar fat32 dosya sisteminde alan olustur duzelir :oke: Eger taktiginda hala ayniysa usb storage a sonra da wipe data/ factory reset yap duzelir :)

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
Hah mantıklı bir cevap geldi :D Sağolasın. Şimdi yükleyip deneyecem, bakam becerebilirim umarım :D
Hahaha :ehe sdswaptan sonra telefonun kendi hafizasina swap alani olusturmaya calisip sonra geri dondurmeye calistigimda bende ayni hatayi almistim :D PC ye minitool partition kur telin kendi hafizasini (varsa ayni daha sonra sd kart icinde aynisini yap) secip sil sonra tekrar fat32 dosya sisteminde alan olustur duzelir :oke: Eger taktiginda hala ayniysa usb storage a sonra da wipe data/ factory reset yap duzelir :)
Kardeş şöyle bir problem var şimdi. Netten bakındım da hep sd card'ın bilgisayara takılarak yapılması gerektiği falan ile ilgili dersler var. Şimdi benim problemim dahili hafızada olduğu iiçin telefonu kablo ile bilgisayara takmam gerekiyor. Kablo ile taktığım için ise bahsettiğin programda göremiyorum hafızayı. Var mı bir çözüm ? =\

The Shadow

The Shadow

Üye
Hah mantıklı bir cevap geldi :D Sağolasın. Şimdi yükleyip deneyecem, bakam becerebilirim umarım :D
Kardeş şöyle bir problem var şimdi. Netten bakındım da hep sd card'ın bilgisayara takılarak yapılması gerektiği falan ile ilgili dersler var. Şimdi benim problemim dahili hafızada olduğu iiçin telefonu kablo ile bilgisayara takmam gerekiyor. Kablo ile taktığım için ise bahsettiğin programda göremiyorum hafızayı. Var mı bir çözüm ? =\
O zaman sd karti pc ye takip dediklerimi yap sadece. Sd kart kullanilabilir hale gelsin once bi. Sd kart takili degilken telefon ayni hatayi veriyorsa Ayarlar-depolama dan usb storage a format at olmazsa ayni islemi bir custom recoveryden yapmayi denersin. Bu islemleri yaparken sakin sd kart takili olmasin.

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
SdCard'ta problem yok işte. Sd card ile ilgili işlemleri yapabiliyorum ama dahili hafıza problem. Swaplarken bir şeyler yaptım ve komple sildim. Sonra rom falantekrar telefonu kullanılabilir hale getirdim ama şimdi de kamera çalışmıyor. Tarayıcıdan dosya indiremiyorum. Galeriye ulaşamıyorum. Dahili hafıza ile ilgili işlemleri yapamıyorum anlayacağın :(

The Shadow

The Shadow

Üye
SdCard'ta problem yok işte. Sd card ile ilgili işlemleri yapabiliyorum ama dahili hafıza problem. Swaplarken bir şeyler yaptım ve komple sildim. Sonra rom falantekrar telefonu kullanılabilir hale getirdim ama şimdi de kamera çalışmıyor. Tarayıcıdan dosya indiremiyorum. Galeriye ulaşamıyorum. Dahili hafıza ile ilgili işlemleri yapamıyorum anlayacağın :(
Dedigim gibi Ayarlar-Depolama dan formatlayabilirsin usb storage i ya da custom recoveryden. Bu iki yontem dahili hafizaya ihtiyac duymaz.

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
Onları denedim de ıı ıh, sonuç hala aynı =\ Bak şimdi şöyle bir şey denedim. Usb yığın belleği olarak bağladım ve minitool'da göründü. Fat32 hale getirdim ama hala aynı. Tam olarak yapamadım mı ki acaba ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Onları denedim de ıı ıh, sonuç hala aynı =\ Bak şimdi şöyle bir şey denedim. Usb yığın belleği olarak bağladım ve minitool'da göründü. Fat32 hale getirdim ama hala aynı. Tam olarak yapamadım mı ki acaba ?
Delete yaptiktan sonra olusturduysan bildirime tikla adamin her dedigini kabul et bende oyle duzelmisti bildirime fazla aldanma ve emin olmak icin 3 parcali factory firmware de kurabilirsin eger varsa :)

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu usb storage olarak gösterdim, bilgisayarımdan hızlı biçimlendir dedim oldu. Teşekkürler yardımların için ^^

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Telefonu usb storage olarak gösterdim, bilgisayarımdan hızlı biçimlendir dedim oldu. Teşekkürler yardımların için ^^
:rica: Bu sana ders olur sdswap yaptiktan sonra swap alani olusturmaya calismazsin bi daha :) Bana ders oldu sahsen :D

Graphness

Üye
    Konu Sahibi
:rica: Bu sana ders olur sdswap yaptiktan sonra swap alani olusturmaya calismazsin bi daha :) Bana ders oldu sahsen :D
Yarın öbürgün; "ulan bir daha düzeltebilir miyim acaba ?" diye tekrar bozarım ben bu mereti :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt